Τράκαρε την Bugatti Veyron Grand Sport λίγα λεπτά αφού την αγόρασε [video]

Τράκαρε την Bugatti Veyron Grand Sport λίγα λεπτά αφού την αγόρασε [video]

Το υπεραυτοκίνητο υπέστη ζημιά μικρής κλίμακας μετά από σύγκρουση με ένα Honda CR-V στη Νέα Υόρκη.

O Αμερικανός κωμικός Tracy Morgan σήμερα το πρωί αγόρασε μια μεταχειρισμένη Bugatti Veyron Grand Sport έναντι $2 εκατομμυρίων, όμως λίγο μετά την παραλαβή του οχήματος ενεπλάκη σε ατύχημα στην περιοχή Hells Kitchen της Νέας Υόρκης.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα των περαστικών, το φτερό της Bugatti βρισκόταν σε επαφή με ένα ασημί Honda CR-V το οποίο οδηγούσε γυναίκα. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε πως τα δύο αυτοκίνητα είχαν επαφή και τρίφτηκαν λίγο μεταξύ τους καθώς έστριβαν στο φανάρι. Μπορεί η σύγκρουση να έγινε με πολύ χαμηλή ταχύτητα, όμως η ζημιά θα κοστίσει πολύ ακριβά καθώς τα ανταλλακτικά της Bugatti Veyron Grand Sport είναι δυσεύρετα και οι τιμές τους ιδιαίτερα υψηλές.

Tracy Morgan

Η Bugatti Veyron Grand Sport είχε αγοραστεί μόλις 30 λεπτά νωρίτερα από την αντιπροσωπεία Manhattan Motorcars όμως ο ιδιοκτήτης της δεν πρόλαβε να τη χαρεί. Ο 50άχρονος κωμικός φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία του φωνάζοντας στην οδηγό του Honda να βγει από το αυτοκίνητο όμως αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ασφαλιστικών εταιρειών που θα αποφανθούν για το ποιος έφταιγε για το ατύχημα καθώς η γυναίκα οδηγός του Honda CR-V υποστηρίζει πως ο Tracy Morgan ήταν αυτός που τη χτύπησε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube