Επιτέλους, το Tesla Model S Plaid αποκτά καθισματάρες

Επιτέλους, το Tesla Model S Plaid αποκτά καθισματάρες

Με ενισχυμένα πλαϊνά και σουέντ επένδυση για να κρατούν το πλήρωμα στη θέση του, τα νέα σπορ καθίσματα του Model S Plaid είναι μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση.

Tesla Model S Plaid

Αν και δεν έχει τις πιστάδικες φιλοδοξίες της Porsche Taycan Turbo GT, το Tesla Model S Plaid έχει τρελές επιδόσεις και με την εξελιγμένη μετάδοσή του, μπορεί να κουβαλήσει πολλή φόρα μες στη στροφή. Αλλά μέχρι τώρα, δεν είχε τα καθίσματα για να υποστηρίξει στο έπακρο την οριακή οδήγηση.

Καθώς όμως η αμερικανική εταιρεία ακούει τα παράπονα και τις παρατηρήσεις των κατόχων και των δημοσιογράφων, το Model S Plaid αποκτά πλέον νέα σπορ καθίσματα για τους μπροστινούς επιβάτες. Θα τους παρέχουν πολυτελέστερη διαμονή και πιο σωστή πλευρική στήριξη, είτε ρολάρουν στην παραλιακή, είτε προσπαθούν να σημειώσουν προσωπικό ρεκόρ γύρου στο Nürburgring.

Αναβάθμιση ουσίας για το κορυφαίο Tesla, με ημί-μπάκετ καθίσματα που βελτιώνουν έναν τομέα που χώλαινε

Tesla Model S Plaid

Η Tesla παρουσίασε τα νέα καθίσματα με ένα βίντεο στο X - πρώην Twitter, υποστηρίζοντας ότι προσφέρουν καλύτερη πλευρική στήριξη χάρη στα μεγάλα τους πλαϊνά, ενώ η σουέντ επένδυση αυξάνει την πρόσφυση που ασκείται στα ρούχα σας. Κερασάκι στην τούρτα: Ζυγίζουν λιγότερο από τα παλιά καθίσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί η Ferrari δοκιμάζει μυστικά το Tesla Model S Plaid;

Ασφαλώς, δεν θα μπορούσαν να μην είναι θερμαινόμενα κι αεριζόμενα, κομφόρ που προσφέρει και το βασικό Model 3 Highland των €35 χιλιάδων. Προσφέρουν δυνατότητα ρύθμισης 12 κατευθύνσεων για να βολεύουν κάθε σωματότυπο. Υπάρχει επίσης ένα Plaid «καρό» μοτίβο στην πλάτη του καθίσματος, το οποίο είναι μια ωραία πινελιά.

 

 

Τα καθίσματα περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του Model S Plaid. Εάν κάποιο αυτοκίνητο χρειαζόταν απεγνωσμένα καθίσματα που να αγκαλιάζουν το σώμα, ήταν ακριβώς αυτό.

Το ανώτερο δημιούργημα του Elon Musk, τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί το Roadster, μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 2,1, έχει τελική ταχύτητα 322 km/h και μπορεί να γυρίσει την Πράσινη Κόλαση το ίδιο γρήγορα με τη Ferrari Enzo

Tesla Model S Plaid

Τα σπορ καθίσματα εμφανίζονται σε φωτογραφίες στην ελληνική σελίδα της Tesla, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι αν παραγγείλετε το Plaid σας σήμερα, θα φοράει το αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Αξίζει να επαινέσουμε τα ευήκοα ώτα της αμερικανικής EV εταιρείας. Όταν παρουσιάστηκε το Model S Plaid, η κριτική είχε επικεντρωθεί στο yoke τιμόνι, το σύστημα πέδησης και την πλευρική στήριξη των καθισμάτων. Πλέον, με τα πιο ημί-μπάκετ καθίσματα, έχουν διορθωθεί και τα τρία τρωτά σημείου του ταχύτατου μοντέλου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube