Ελαστικό F1 του Michael Schumacher μετατράπηκε σε βραχιόλι

Ελαστικό F1 του Michael Schumacher μετατράπηκε σε βραχιόλι

Και μπορείς να το αγοράσεις, αλλά μην περιμένεις ότι θα είναι φθηνό.

Michael Schumacher

Είναι εύκολο να παγιδευτείς στην τρέλα των τριών τελευταίων σεζόν της Formula 1 με τη Red Bull και τον Max Verstappen να εκμηδενίζουν τον ανταγωνισμό. Πριν από αυτό, ήταν η Mercedes κι ο Lewis Hamilton και πριν ξανά η Red Bull με τον Sebastian Vettel. Ωστόσο, η κυριαρχία του Michael Schumacher στις δεκαετίες του 1990 και του 2000 με τη Ferrari εξακολουθεί να παραμένει μία από τις πιο κυρίαρχες περιόδους που έχει δει ποτέ το άθλημα.

Και τώρα, μπορείς να φορέσεις ένα κομμάτι αυτής της αυτοκρατορίας — αν και θα σου κοστίσει κομματάκι ακριβά.

Νικητήριο ελαστικό του Michael Schumacher μετατρέπεται σε συλλεκτικό μπρασελέ. Για πολύ πλούσιους καρπούς

Το Ίδρυμα Keep Fighting της οικογένειας Schumacher συνεργάστηκε με την μάρκα κοσμημάτων Monegasque Mongrip για να λανσάρει μια νέα συλλογή αξεσουάρ που ονομάζεται MZ96. 

Michael Schumacher

Η περιορισμένη έκδοση αποτελείται από 91 βραχιόλια κατασκευασμένα από το καουτσούκ του νικηφόρου ελαστικού του Schumacher από το Ιταλικό Grand Prix της F1 του 1996.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate του Michael Schumacher

Ένα πίσω ελαστικό που κρατήθηκε από τη νικήτρια Ferrari F310B προσφέρθηκε από το ίδρυμα για να δημιουργήσει αυτά τα υπέροχα κειμήλια.

Michael Schumacher

Το γεγονός ότι προέρχεται από μια νίκη της Ferrari στη Monza μετά από μια οκτώ χρόνια ξηρασίας κι όχι από έναν οποιοδήποτε αγώνα εκείνης της σεζόν, το κάνει ακόμα πιο συλλεκτικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει μια Ferrari Enzo με την υπογραφή του Michael Schumacher;

Το βραχιόλι είναι μινιμαλιστικού σχεδιασμού και πολύ κομψό. Διακρίνεται μάλιστα το αυθεντικό υφαντό νάιλον των ελαστικών Goodyear Eagle F1, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ζάντες της BBS.

Michael Schumacher

Σύμφωνα με τη Mongrip, το διακοσμητικό κούμπωμα είναι κατασκευασμένο από πλατίνα και φέρει πολλά χαρακτικά. Στη μία πλευρά υπάρχει το έμβλημα του δράκου που έγινε δημοφιλές στα κράνη του Schumacher στα τελευταία στάδια της καριέρας του, καθώς κι επτά διαμάντια με στρογγυλή κοπή. Ένα για κάθε τίτλο του Γερμανού στην F1. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα η Ferrari F2003-GA του Michael Schumacher [video]

Στην άλλη πλευρά του κουμπώματος θα βρείτε το εμβληματικό μονόγραμμα του Schumacher που μιμείται τη σιλουέτα ενός μονοθεσίου της F1, καθώς και τον σειριακό αριθμό του βραχιολιού.

Michael Schumacher

Το βραχιόλι Νο. 01 πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία της Bonhams για το εκπληκτικό ποσό των €30.000, αλλά οι επόμενοι επτά σειρικοί αριθμοί θα είναι διαθέσιμοι για αγορά στις 7 Δεκεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας της Mongrip

Αν σου έχει ανοίξει η όρεξη, υπολόγισε ότι θα πρέπει να αποχωριστείς περί τα €8.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube