Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate του Michael Schumacher

Πωλείται η Mercedes-AMG C63 Estate του Michael Schumacher

Η Mercedes C63 AMG που χρησιμοποιούσε ο Michael Schumacher το 2010, δημοπρατείται από την Bonhams με τιμή που εκτιμάται πως θα κυμανθεί από $57.000 έως $110.000.

Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της Mercedes-AMG, η C63 που χρησιμοποιούσε ο Michael Schumacher από τον Ιανουάριο του 2010 έως και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, δημοπρατείται στην δημοπρασία Les Grandes Marques du Monde του Παρισιού, από τον οίκο Bonhams.

C63 AMG Schumacher rear

Πρόκειται για την έκδοση Estate του μοντέλου το οποίο δόθηκε στον Schumacher με την ένταξή του στη νεοσύστατη ομάδα της εταιρείας τότε, την Mercedes GP Petronas. Η συγκεκριμένη όπως βλέπουμε και από τις σχετικές φωτογραφίες, είναι μαύρου χρώματος και διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό της, με τον εξοπλισμό να είναι ιδιαίτερα πλούσιος.

Σύμφωνα με αναφορές της εταιρείας που το δημοπρατεί, το κόστος των επιπλέον στοιχείων του εξοπλισμού της αντιστοιχεί σε περίπου €23.000 σημερινά χρήματα.

C63 AMG Schumacher interior

Μετά τη χρήση του από τον 7φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Schumacher, η C63 AMG Estate βρέθηκε στα χέρια ενός Ελβετού ο οποίος διένυσε και το μεγαλύτερο μέρος από τα 151.894 km που έχει στο οδόμετρό της.

Το 2015 πουλήθηκε στη Γερμανία και από το 2018 βρίσκεται στον σημερινό της ιδιοκτήτη που το χρησιμοποιούσε μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

C63 AMG Schumacher odo

Παρά τα πολλά του χιλιόμετρα πάντως, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σύμφωνα με έλεγχο της TUV του περασμένου Μαρτίου, ενώ πριν την δημοπράτησή του, θα εφοδιαστεί με νέα ελαστικά και θα υποβληθεί και σε νέο τεχνικό έλεγχο από την Mercedes-Benz.

Η εκτιμώμενη τιμή πώλησής της αναμένεται να ξεκινά από τις $57.000 και να φτάσει έως τις $110.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube