Michael Schumacher: H Bild αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ατυχήματος

Michael Schumacher: H Bild αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ατυχήματος

Πώς βρέθηκε ο Γερμανός εκτός πίστας - Πήγε να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σταθεροποιημένη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου της Grenoble ο Michael Schumacher μετά το ατύχημα που είχε πριν πέντε μέρες κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις.

Οι γιατροί τον έχουν υποβάλλει μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι για να αφιαρέσουν το αιμάτωμα από τον εγκέφαλο, ενώ βρίσκεται σε τεχνητό- όπως τονίζουν- κώμα.
Χθες, Πρωτοχρονιά, δεν έγινε καμία ενημέρωση από πλευράς των γιατρών παρά μόνον από την εκπρόσωπο του Γερμανού, η οποίο αρκέστηκε να πει πως η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει ένα μικρό παράθυρο αισιοδοξίας, αφού ο παγκόσμιος πρωατθλητής εμφανίζεται σταθεροποιημένος μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα Bild φέρνει στην επιφάνεια νέα δεδομένα για τις συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Schumi πήγε στο σημείο για να βοηθήσει την κόρη ενός φίλου του που έκαναν μαζί σκι και είχε βγει εκτός πίστας. Στη συνέχεια και αφού τη βοήθησε,  βγήκε για άγνωστο λόγο από τις καθορισμένες διαδρομές με αποτέλεσμα να πατήσει πάνω σε μια "παγίδα" (σσ: Εννοεί πυκνό απάτητο χιόνι που από κάτω έκρυβε βράχο) με αποτέλεσμα να επακολουθήσει το σοβαρό ατύχημα.

Η ίδια η εφημερίδα έδωσε την Πρωτοχρονιά στη δημοσιότητα φωτογραφία του ατυχήματος λίγο μετά αφού αυτό είχε συμβεί. Τη φωτογραφία φέρεται να έχει τραβήξει σκιερ από λιφτ που εκείνη τη στιγμή περνούσε πάνω από το σημείο.  Σε αυτήν δεν φαίνεται ο Γερμανός γιατί είναι πεσμένος και γύρω του βρίσκεται η σωστική ομάδα που του παρέχει τις πρώτες βιοήθειες, ενώ διακρίνεται και το ελικόπτερο που στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο τελευταίο βρίσκεται συνεχώς η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, ο πατέρας και ο αδελφός του. Μάλιστα όπως τόνισε η εκπρόσωπος του Γερμανού, η σύζυγος του παγκόσμιου πρωταθλητή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά παρόλα αυτά αποδεικνύεται δυνατή και παραμένει συνεχώς στο νοσοκομείο ελπίζοντας να ακούσει κάποια ελπιδοφόρα κουβάντα από τους θεράποντες ιατρούς.

Τραγική λεπτομέρεια: Αύριο, 3 Ιανουαρίου, ο Michael Schumacher έχει γενέθλια και κλείνει τα 45 του χρόνια. Ας ευχηθούμε αύριο, οι γιατροί να μας δώσουν μια καλή είδηση για την υγεία του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου των γιατρών

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube