Είναι το Tesla Model 3 το καλύτερο αυτοκίνητο εκεί έξω;

Είναι το Tesla Model 3 το καλύτερο αυτοκίνητο εκεί έξω;

Το Tesla Model 3 «Highland» ονομάστηκε το «καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείτε να αγοράσετε» στη Νορβηγία.

Tesla Model 3

Το ανανεωμένο Tesla Model 3, το οποίο ήταν γνωστό με την κωδική ονομασία «Highland» κατά τη διάρκεια της εξέλιξής του, ορίστηκε ως το «καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείτε να αγοράσετε στη Νορβηγία» από τον ιστότοπο αυτοκινήτου Motor.no.

Οι Νορβηγοί συνάδελφοι αντιπαρέθεσαν το φρεσκαρισμένο EV με το αδελφό Model Y, καθώς και την BMW iX, το επίσης ανανεωμένο Volkswagen ID.3, το εξαιρετικών κριτικών MG4, το Peugeot e-2008, το Renault Mégane και κάμποσα ακόμα μοντέλα.

Σε καμία χώρα δεν έχουν τα EV μεγαλύτερη διείσδυση από τη Νορβηγία. Όταν λοιπόν αυτοί επιλέγουν το Tesla Model 3, κάτι παραπάνω ξέρουν

Το κινεζικής κατασκευής Tesla Model 3 βρέθηκε στην κορυφή των 50 υποψηφίων, με τους κριτές να αναφέρουν ότι επιλύθηκαν τα κυριότερα σημεία κριτικής της πρώτης έκδοσης.

Tesla Model 3

Οι Νορβηγοί αναφέρουν βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού και πιο αθόρυβη καμπίνα, χάρη στην αναβαθμισμένη ηχομόνωση. Αυτή περιλαμβάνει διπλά τζάμια στις πίσω πόρτες και το πίσω παρμπρίζ. Προηγουμένως, το εισαγωγικό Tesla είχε ηχομονωτικά τζάμια μόνο στα μπροστινά τρία τζάμια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Tesla Model 3

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμερικανικό ηλεκτρικό προσφέρει πρωτόγνωρο εξοπλισμό για την κατηγορία τιμής (€41.990 προ επιδότησης). Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, με μνήμες, θερμαινόμενα κι αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα, είπατε τίποτα; Ξέχωρα από τα διπλά ψαλίδια και την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, το Autopilot και το εξαιρετικό infotainment.

Tesla Model 3

Το αναβαθμισμένο Model 3 κέρδισε την κατηγορία του καλύτερου μικρού οικογενειακού αυτοκινήτου, καθώς και στη γενική κατάταξη. Το Model Y ήταν στην κορυφή στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών, ακολουθούμενο από το Hyundai Ioniq 5 και το Kia EV6

Η BMW iX στέφθηκε το καλύτερο μεγάλο οικογενειακό, ενώ το Peugeot e-208 ήρθε πρώτο στην κατηγορία των μικρών.

Tesla Model 3

Η Νορβηγία έχει το υψηλότερο ποσοστό διείσδυσης ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλά μπαταριοκίνητα είναι νικητές σε κατηγορίες όπου συμμετείχαν και θερμικά μοντέλα.

Τους πρώτους 10 μήνες του τρέχοντος έτους, περισσότερα από 87.000 ηλεκτρικά οχήματα πουλήθηκαν στη Νορβηγία , που αντιστοιχούν σε μερίδιο αγοράς 83,5%. Τα plug-in hybrid (PHEV) έχουν μερίδιο 7%, αφήνοντας λιγότερο από το 10% της αγοράς στα μοντέλα που δεν μπαίνουν στην πρίζα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube