Πρώτο σε πωλήσεις το Citroёn C3 τον Ιανουάριο

Πρώτο σε πωλήσεις το Citroёn C3 τον Ιανουάριο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2023 για τη Citroёn, καθώς το Citroёn C3 βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων τον Ιανουάριου του τρέχοντος έτους.

Citroёn C3

Το 2024 επιφύλασσε ευχάριστα νέα για τη Citroёn, μιας και το Citroёn C3 βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων ανεξαρτήτως κατηγορίας, με 1.064 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας ποσοστό 29% στην κατηγορία B.

Τα ευχάριστα όμως νέα για την γαλλική φίρμα δεν σταματούν εδώ, δεδομένου ότι και το C3 Enterprise κατέκτησε αντίστοιχα την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών βαν με ποσοστό 67,8%. Παράλληλα, η Citroën κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο των ταξινομήσεων για τον πρώτο μήνα του έτους, με 1.376 αυτοκίνητα (επιβατικά και επαγγελματικά) και μερίδιο 10,1%.

Το Citroёn C3 βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων του Ιανουαρίου, ανεξατήτως κατηγορίας, με 1.064 ταξινομήσεις

Citroёn C3

Με μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αυτοκινήτων, η Citroën διαθέτει επιλογές σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικές. Συγκεκριμένα, η γκάμα της Citroën αποτελείται από τα μοντέλα Ami, C3, C3 Aircross, C4, C4 X, C5 Aircross, C5 X και e-Berlingo που μπορούν να καλύψουν τις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού, ενώ διαθέτει και ολοκληρωμένες επιλογές για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα καινούριο και σύγχρονο επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την γκάμα της μάρκας είναι διαθέσιμες στο δίκτυο των επίσημων διανομέων της Citroën, καθώς και στο www.citroen.gr

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube