Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroën C3

Νέες ειδικές εκδόσεις για το Citroën C3

Το Citroën C3 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με ανανεωμένη γκάμα που περιλαμβάνει τις νέες ειδικές εκδόσεις YOU!, C-Series, Shine και Elle, καθώς και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό.

Από το λανσάρισμά του, το Citroën C3 χαράζει μια άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία στη χώρα μας. Πλέον, το γαλλικό σουπερμίνι διατίθεται με μία ανανεωμένη γκάμα που περιλαμβάνει τις νέες ειδικές εκδόσεις YOU!, C-Series, Shine και Elle, καθώς και σημαντικά αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό.

Citroën C3

Αρχικά, η έκδοση YOU! ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού που αναζήτα ένα αυτοκίνητο προσιτό και πρακτικό, προσφέροντας όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό (π.χ. οθόνη αφής, ηλεκτρικές ευκολίες) και ταυτόχρονα μοναδικό στυλ και εμφάνιση.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, ξεχωρίζει χάρη στις προστατευτικές επενδύσεις στα μαρσπιέ και τα τόξα των θόλων, την οροφή Βi-Ton, τους καθρέπτες σε λευκό χρώμα και το αποκλειστικό λογότυπο You! στα πλαϊνά του αμαξώματος.

Citroën C3

Στη συνέχεια, η έκδοση C-Series, εκφράζει όλες τις αξίες της μάρκας όπως τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των μοντέλων της. Εξοπλίζεται με οροφή Βi-Τon, το αποκλειστικό διακοσμητικό Color Pack, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλήρη βασικό εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι, φιμέ τζάμια, τα καινοτόμα καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 16”.

Η έκδοση Shine, εκτός των ανεξάντλητων επιλογών εξατομίκευσης, διαθέτει κορυφαίο βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα Connected Navigation, δωρεάν υπηρεσίες online συνδεσιμότητας για τρία έτη, κάμερα οπισθοπορείας, καθίσματα Advanced Comfort και ζάντες αλουμινίου 17”.

Citroën C3

Τέλος, η μοντέρνα και κομψή ειδική έκδοση Elle, είναι πραγματικά ξεχωριστή και διαθέτει την υπογραφή ELLE, αποκλειστικό Color Pack, οροφή Βi-Τon, καθίσματα Advanced Comfort με επένδυση από Alcantara και δερματίνη, καθώς και επιπλέον κορυφαίο βασικό εξοπλισμό όπως σύστημα Connected Navigation, δωρεάν υπηρεσίες οnline συνδεσιμότητας για τρία έτη, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας και ζάντες αλουμινίου 17”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Citroën θωρακίζει το σουπερμίνι με δώδεκα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που εξασφαλίζουν προστασία σε όλες τις συνθήκες.

Οι νέες εκδόσεις του C3, γίνονται ακόμη πιο ελκυστικές, με το προνομιακό πρόγραμμα απόσυρσης από τη Citroën, το οποίο δίνει μεγαλύτερη αξία στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητό σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις του C3 θα βρείτε στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube