Αποκτήστε τα μοντέλα της MG με όφελος έως και €2.500

Αποκτήστε τα μοντέλα της MG με όφελος έως και €2.500

H MG Motor κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου προσφέροντας μια νέα προωθητική ενέργεια, σχεδιασμένη να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

MG Models

Οι υποψήφιοι αγοραστές ενός νέου αυτοκινήτου μπορούν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο της MG Motor μέσω ενός νέου προγράμματος ανταλλαγής.

Συγκεκριμένα, η MG Motor καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν έναν επίσημο έμπορο της εταιρείας, όπου θα λάβουν πλήρη ενημέρωση για τη νέα προωθητική ενέργεια που θα τους εξασφαλίσει όφελος που μπορεί να φτάσει έως και τα €2.500, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξουν.

Οι εκθεσιακοί χώροι της εταιρείας κοσμούνται από όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της, και πιο συγκεκριμένα από τα SUV ZS και HS που διατίθενται με κινητήρες βενζίνης, ηλεκτρικό σύστημα κίνησης (ZS) ή επαναφορτιζόμενο υβριδικό (HS), καθώς και τα αμιγώς ηλεκτρικά MG 4, MG 5 και Marvel R.

Η προωθητική ενέργεια της MG επιτρέπει στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν τα μοντέλα της με όφελος έως και €2.500

MG HS

Σχεδιαστικά, όλα τα μοντέλα που απαρτίζουν τη γκάμα της MG Motor ακολουθούν τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα που εφαρμόζει η εταιρεία και έχει επιμεληθεί ένα πολυεθνικό σχεδιαστικό κέντρο, δίνοντας έμφαση στο ευρωπαϊκό γούστο και την βρετανική άποψη.

Πέρα όμως από την σύγχρονη και εκλεπτυσμένη σχεδίαση, η πλειοψηφία των μοντέλων της (ZS EV, HS και MG 4 EV), έχουν αποσπάσει με ευκολία τη μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων για την ασφάλεια που προσφέρουν στις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

MG ZS

Για να τονιστεί όμως η κορυφαία ποιότητα κατασκευής που διαθέτουν και η αξιοπιστία των μηχανικών του μερών, η MG Motor καλύπτει όλα της τα μοντέλα με εργοστασιακή εγγύηση για επτά έτη.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μοντέλα της MG Motor καλύπτονται για 84 μήνες από την ημέρα πρώτης ταξινόμησής τους ή 150.000 χιλιόμετρα, για όλα τα μηχανικά τους μέρη και τη συστοιχία μπαταριών των ηλεκτρικών μοντέλων. Μάλιστα, η εγγύηση αυτή είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του οχήματος, μέχρι και την περίοδο της λήξης της.

MG HS

Επιπλέον των παραπάνω, η υποστήριξη της MG Motor στην Ελλάδα συνοδεύεται και από ένα πλήρες δίκτυο συνεργατών που απλώνεται σε στρατηγικά σημεία της περιφέρειας (κάθετες μονάδες, πωλήσεις, service, υπηρεσίες after sales).
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρόγραμμα ανταλλαγής παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της MG Motor.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube