MG Motor και Gallo S.A ενώνουν τις δυνάμεις τους

MG Motor και Gallo S.A ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η MG Motor και η Gallo S.A ξεκινούν μια νέα συνεργασία, φέρνοντας την MG ακόμα πιο κοντά στα δυτικά προάστια της Αττικής.

MG 4 X Power

Με την MG Motor να επιστρέφει στην Ελλάδα στα μέσα του Σεπτέμβρη υπό τη σκέπη του δικτύου Συγγελίδη, η GALLO S.A. «μπαίνει» στο δίκτυο από την αρχή. Οι Γιώργος και Άγγελος Γκάλλο, μαζί με τον πατέρα τους, θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ιδρυτή της Ευάγγελο Γκάλλο δεν το σκέφτονται στιγμή και επενδύουν στην δημιουργία της νέας κάθετης μονάδας MG Gallo στον Κηφισό, στο ύψος του Αιγάλεω, ακριβώς δίπλα σε αυτή της Opel Gallo.

Η πρόκληση της είναι διπλή: για να μπορέσει να ικανοποιήσει πρώτα τις ανάγκες του κοινού των δυτικών προαστίων, πρέπει πρώτα να το ενημερώσει για την MG, την φιλοσοφία της, αλλά και την ολοκαίνουργια γκάμα της.

Έτσι λοιπόν, η MG Gallo παρουσιάζει τη νέα κορυφαία γκάμα των αυτοκινήτων της μάρκας που διακρίνεται από το τρίπτυχο «καινοτομία – ασφάλεια – οικονομία». Σχεδιασμένα στην Μεγάλη Βρετανία και προσανατολισμένα στην ικανοποίηση των απαιτητικών Ευρωπαίων οδηγών, τα MG μοντέλα του 2023 που κάνουν την διαφορά είναι αποκαλύπτονται παρακάτω.

MG Motor και Gallo S.A συνεργάζονται προκειμένου να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής

MG Models

Η αρχή γίνεται με το MG4, ένα ευέλικτο 100% ηλεκτρικό χάτσμπακ με πλούσια φαρέτρα έξυπνων τεχνολογιών και εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, για να ακολουθήσει το έτερο ηλεκτρικό της γκάμας, το MG5. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που διακρίνεται για την ελκυστική του τιμή, την ποιότητά του, και την επαρκέστατη αυτονομία.

MG 4

Η σκυτάλη περνά στα SUV, με το MG ZS να αποτελεί ίσως το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή εν συνόλω στην ελληνική αγορά. Είναι ένα ιδανικό B-SUV για όσους επιζητούν ένα άνετο και φινετσάτο οικογενειακό αυτοκίνητο. Μεγαλύτερο ατού του η τιμή, μιας και με λίγα χρήματα αγοράζεις (υπερβολικά) πολύ αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται και ως αμιγώς ηλεκτρικό, εξασφαλίζοντας αυτονομία που ξεπερνά τα 400 km κατά WLTP.

Για το τέλος, αφήσαμε το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας της, το πολυτελέστατο MG HS. Με δυναμική εμφάνιση και ένα ευρύχωρο εσωτερικό με κορυφαίες ανέσεις, το MG HS υπόσχεται άνετες και premium μετακινήσεις. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, διατίθεται και ως plug-in hybrid, εξασφαλίζοντας αυτονομία 52 km, νούμερο αρκετό για τις καθημερινές, αστικές ανάγκες του μέσου χρήστη.

MG ZS

Για όσους αναζητούν μία νέα κορυφαία οδηγική εμπειρία, τα αυτοκίνητα της MG Gallo είναι η ιδανική επιλογή. Ανακαλύψτε σήμερα την πιο ανερχόμενη γκάμα της αγοράς στο showroom της στον Κηφισό, κλείστε test drive με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε το σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή και με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Μάθετε περισσότερα για την MG Gallo και την GALLO S.A. μέσα από το νέο της website www.gallo.gr 

Πέρα από τα μοντέλα της MG, η ιστορία, ο επαγγελματισμός και το καταρτισμένο προσωπικό της Gallo S.Α εξασφαλίζουν άρτια εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου. Το 2018 ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε η νέα κάθετη μονάδα Peugeot Gallo στην Αγία Παρασκευή, η δεύτερη του ομίλου GALLO S.A. μετά το ιστορικό πλέον showroom της Νέας Χαλκηδόνας. Ένα χρόνο μετά, το 2019, ξεκίνησε την πορεία της η AutoGallo, η κάθετη μονάδα μεταχειρισμένων του ομίλου.

MG HS

Το 2023, η GALLO συνεργάστηκε με την Opel για την δημιουργία της Opel Gallo στον Κηφισό. Σήμερα, με την MG να καλπάζει στην ευρωπαϊκή (και όχι μόνο) αγορά και να έρχεται και πάλι στην Ελλάδα, η συνεργασία της με έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους στον εγχώριο κλάδο του αυτοκινήτου είναι σαφέστατα η κίνηση που θα δημιουργήσει ξανά νέα δεδομένα στην αγορά.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube