Μεγάλα πράγματα με ένα μικρό Audi Q2 [video]

Μεγάλα πράγματα με ένα μικρό Audi Q2 [video]

Με φαντασία, μεράκι και υπομονή μπορείς να φτιάξεις έναν ολόκληρο κόσμο σε κλίμακα 1:43, για να πλαισιώσεις ένα αντίστοιχα μικρό Audi Q2.

Ο Μεξικανός καλλιτέχνης Felix Hernandez Rodriguez ειδικεύεται σε μια διαδικασία την οποία ο ίδιος ονομάζει Dreamphography.

Ουσιαστικά παντρεύει το ψεύτικο με το αληθινό, κατασκευάζοντας μόνος του ονειρικούς κόσμους υπό κλίμακα, τους οποίος στη συνέχεια καταγράφει σε φωτογραφίες και video. Πρόσφατα, η Audi Middle East του ανέθεσε να κάνει κάτι αντίστοιχο με το Audi Q2. Μάλιστα για πρώτη φορά, αντί για τα μοντέλα σε κλίμακα 1:18 που χρησιμοποιεί συνήθως, θα δούλευε με ένα μικρότερο αυτοκινητάκι, 1:43.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ένα SEAT Ateca από άμμο στη Βαρκελώνη [video]

Αυτή η αλλαγή τον δυσκόλεψε κάπως. «Ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα ένα τόσο μικρό μοντελάκι. Έμαθα πολλά κατά τη διαδικασία, αφού είναι τελείως διαφορετικό από το να δουλεύεις με 1:18», δήλωσε ο ίδιος. Τελικά όμως αναπαρέστησε με απλά υλικά έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο και τους αμμόλοφους μιας ερήμου, και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό. Εκτός από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη gallery, μπορούμε να δούμε και το video με τη διαδικασία κατασκευής:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι απίστευτες φωτογραφίες του Fabian Oefner [+video]

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλάνα από παλαιότερες, πολύ εντυπωσιακές δουλειές του Felix Hernandez Rodriguez με θέμα ένα αυτοκίνητο, ενώ υπάρχουν και πολλά ακόμα έργα στην σελίδα Hernandez Dreamphography.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube