Ένα SEAT Ateca από άμμο στη Βαρκελώνη [video]

Ένα SEAT Ateca από άμμο στη Βαρκελώνη [video]

Οι ταξιδιώτες που διέρχονται από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης αντικρίζουν ένα SEAT Ateca φτιαγμένο από άμμο, σε πραγματικό μέγεθος.

Ο Ισπανός Sergi Ramirez, ένας σπεσιαλίστας της άμμου που φτιάχνει γλυπτά με αυτή εδώ και 30 χρόνια, είναι ο καλλιτέχνης που ανέλαβε να δημιουργήσει αυτό το ομοίωμα του SEAT Ateca.

Για την κατασκευή αυτού του Ateca χρησιμοποιήθηκαν 26 τόνοι άμμου. Είναι στημένο στο Terminal 1 του αεροδρομίου El Prat της Βαρκελώνης, όπου καθημερινά το θαυμάζουν περίπου 100.000 ταξιδιώτες. Σε μια οθόνη προβάλλεται ένα video από τη δημιουργία του, ενώ δίπλα του βρίσκεται ένα πραγματικό SEAT Ateca. Ο τίτλος αυτής της μικρής έκθεσης είναι «Created in Barcelona», και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η Susanne Franz, διευθύντρια marketing της SEAT, δήλωσε σχετικά: «Σκοπός αυτού του έργου είναι να δείξει την καλλιτεχνική πλευρά της Βαρκελώνης με ένα εφήμερο γλυπτό. Το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης είναι ένα από τα 10 πιο πολυσύχναστα της Ευρώπης, οπότε είναι η ιδανική τοποθεσία για να παρουσιάσουμε το Ateca και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τη σχέση της φίρμας με την πόλη».

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube