Porsche Top 5: Tα πιο «άγρια» αεροδυναμικά βοηθήματα [video]

Porsche Top 5: Tα πιο «άγρια» αεροδυναμικά βοηθήματα [video]

Το νέο video της σειράς Top 5 της Porsche ασχολείται με σπόιλερ και φτερούγες.

Οι πίσω πτέρυγες και τα σπόιλερ έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και όλα έχουν ένα κοινό σκοπό: την βελτίωση της αεροδυναμικής και την αύξηση της κάθετης δύναμης.

Στο Top 5 αυτής της εβδομάδας, η λίστα της Porsche περιλαμβάνει μερικά εμβληματικά αεροδυναμικά βοηθήματα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη των petrolhead, μιας και χαρακτήριζαν ολόκληρο το μοντέλο που τα χρησιμοποιούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μαντέψτε ποιες είναι οι πιο σπάνιες Porsche [video]

Παρουσιαστής στο βίντεο είναι ο Norbert Singer, πρώην Race Director στην Porsche, και μας δείχνει μέσα από την αεροδυναμική σήραγγα της γερμανικής φίρμας, την δική τους λίστα από σπόιλερ και φτερούγες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Top 5 πιο ηχηρές Porsche [video]

Στο νούμερο 5 βρίσκουμε την Porsche Cayman GT4 με την πίσω φτερούγα και το επιπλέον χείλος στο σπόιλερ, και ακολουθεί στο 4 η θρυλική 959 του 1986. Στο νούμερο 3 του Top 5 της Porsche βρίσκουμε άλλο ένα εμβληματικό μοντέλο, την 911 Carrera RS 2.7 του 1972 με την χαρακτηριστική “ducktail”, ενώ στο 2 βρίσκεται η Panamera Turbo με το ενεργό πίσω σπόιλερ. Στην κορυφή αυτού του Top 5 βρίσκεται ο “Moby Dick”, η αγωνιστική 935 του 1976, με τις πολλές διακρίσεις και την χαρακτηριστική πολυεστερική πίσω φτερούγα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube