Η Toyota GR Supra δέχεται την περιποίηση της Liberty Walk

Η Toyota GR Supra δέχεται την περιποίηση της Liberty Walk

Αυτό είναι ίσως το πιο κραυγαλέο bodykit που μπορεί να αγοράσει κανείς για την Toyota GR Supra.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την παρουσίασή της το 2019 μέχρι και σήμερα, η Toyota GR Supra έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών βελτιωτικών οίκων όπως η εργοστασιακή TRD, η AC Schnitzer, η Prior Design και η Autotuned, ενώ την έχουμε ήδη δει να φορά τον κινητήρα 2JZ ως το drift-car του Daigo Saito. Παρόλα αυτά οι λάτρεις των βελτιώσεων είναι σίγουρο πως περίμεναν με ανυπομονησία το πακέτο της Liberty Walk που όπως πάντα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το πλήρες αισθητικό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει προεκτάσεις των φτερών που είναι βιδωμένες στο αμάξωμα και αποτελούν σήμα κατατεθέν της Liberty Walk. Επιπλέον, έχουμε ένα τεράστιο σπλίτερ εμπρός, αεροδυναμικά πτερύγια στον προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένο καπό με ενσωματωμένες εσοχές κοντά στο παρμπρίζ, φαρδύτερα μαρσπιε στο προφίλ, νέους τροχούς, μεγαλύτερο διαχύτη και μια γιγαντιαία σταθερή αεροτομή στην ουρά.

Ολόκληρο το αεροδυναμικό πακέτο της Liberty Walk κοστίζει $17.930 όταν είναι κατασκευασμένο από fiberglass και $19.030 από ανθρακονήματα, ενώ τα επί μέρους εξαρτήματα είναι διαθέσιμα και ξεχωριστά.

Κάτω από το καπό της GR Supra παραμένει ο γνωστός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας 3,0 λίτρων της BMW που αποδίδει 340 PS και 495 Nm (387 PS και 499 Nm στην αγορά των ΗΠΑ), είτε ο νέος τετρακύλινδρος 2,0 λίτρων με 258 PS και 400 Nm.

[Πηγή: Liberty Walk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube