Η Toyota Supra με το αεροδυναμικό πακέτο της Autotuned

Η Toyota Supra με το αεροδυναμικό πακέτο της Autotuned

Το ιαπωνικό σπορτσκαρ απέκτησε τη φτερούγα που του αξίζει.

Η αμερικάνικη εταιρεία Autotuned με βάση την California παρουσίασε τη δική της εκδοχή της Toyota Supra με μια γιγαντιαία φτερούγα στο πίσω μέρος που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές των '90s.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Supra

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η φτερούγα ενσωματώνεται στην ουρά τύπου ducktail της Supra, με βάσεις στο χρώμα του αμαξώματος και κεντρικό στέλεχος σε γυαλιστερό μαύρο που ταιριάζει με τα υπόλοιπα πρόσθετα μέρη, τα A-Pillars και τους καθρέπτες. Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν πως ο σχεδιασμός της θυμίζει στολή σαμουράι, κάτι που συνδέεται με την ιαπωνική κουλτούρα του ονόματος Supra.

Εκτός από την αεροτομή που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση, η Supra απέκτησε νέο εμπρός σπλίτερ από ανθρακονήματα με πλευρικά πτερύγια, αεροδυναμικές προεκτάσεις των μαρσπιέ, πεντάκτινες ζάντες της Rays και γραφικά σε πορτοκαλί και λευκό χρώμα με τα ονόματα των χορηγών.

Supra

Εικάζουμε πως το πακέτο της Autotuned θα συμβάλλει σε μεγαλύτερη παραγωγή κάθετης δύναμης, όμως εκτός από την αισθητική θα έχει σίγουρα αντίκτυπο στις επιδόσεις και τη μέση κατανάλωση του ιαπωνικού σπορτσκαρ.

Η Toyota Supra της  Autotuned θα κάνει πρεμιέρα στη φετινή SEMA, ενώ οι προ-παραγγελίες για το αεροδυναμικό πακέτο έχουν ήδη ανοίξει χωρίς να γνωρίζουμε το κόστος των επί μέρους εξαρτημάτων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube