Η AC Schnitzer βελτιώνει την Toyota GR Supra [video]

Η AC Schnitzer βελτιώνει την Toyota GR Supra [video]

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ασχολείται με μοντέλο της Toyota!

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer, γνωστός για τις επεμβάσεις του σε BMW, MINI, Land Rover και Jaguar, ανακοίνωσε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για την Toyota GR Supra! Αυτή είναι η πρώτη φορά που η AC Schnitzer ασχολείται με μοντέλο ιαπωνικού κατασκευαστή όμως κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο δεδομένης της συγγένειας μεταξύ Toyota GR Supra και BMW Z4 M40i (για την οποία ήδη προσφέρει ανάλογες βελτιώσεις).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόντρα μεταξύ Toyota Supra και BMW Z4 M40i [video]

Ο εξακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 3,0 λίτρων της BMW αποδίδει πλέον 400 PS (+60 PS) και 600 Nm (+100 Nm) ροπής. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βελτιωμένου σπορτσκαρ αλλά είναι σίγουρο πως η αύξηση της ισχύος θα έχει θετικό αντίκτυπο στην επιτάχυνση 0-100 km/h που στην εργοστασιακή έκδοση ολοκληρώνεται σε 

Εκτός από τον κινητήρα, η AC Schnitzer επεμβαίνει και στην ανάρτηση του μοντέλου με RS coil-over, και προαιρετικά χαμηλωμένα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 15mm. Επιπλέον, οι απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι  σε carbon ή black anodized απόχρωση προσφέρουν μια πιο δυναμική ηχητική εμπειρία.

AC Schnitzer

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Toyota GR Supra

Εξωτερικά οι προσθήκες περιλαμβάνουν ένα διακριτικό εμπρός σπλίτερ κατασκευασμένο από ASA (Acrylnitril-Styrol-Acrylester), εισαγωγές αέρα από ανθρακονήματα στο καπό και μια σταθερή αεροτομή με πτερύγιο από ανθρακονήματα και βάσεις αλουμινίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια σφυρήλατων τροχών διαμέτρου 20" - τις AC1 σε αποχρώσεις BiColor ή Anthracite και τις AC3 σε συνδυασμούς Silver/Anthracite.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε paddles αλλαγής σχέσεων και πεντάλ από αλουμίνιο, όπως και ένα νέο κάλυμμα για τον επιλογέα iDrive με το έμβλημα της AC Schnitzer.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube