Brabus 800 Widestar με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ

Brabus 800 Widestar με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ

Βελτιωμένη έκδοση της Mercedes-AMG G63 με 800PS και wide bodykit

Ο βελτιωτικός οίκος Brabus παρουσιάζει στην Έκθεση Γενεύης την Brabus 800 Widestar η οποία βασίζεται στην Mercedes-AMG G63 ανεβάζοντας την ισχύ και ενισχύοντας την επιβλητικότητα του θηριώδους SUV σε σύγκριση με την περσινή Brabus 700 Widestar.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λίτρων που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και χάρη στις επεμβάσεις της Brabus (δύο μεγαλύτερα turbo, αυξημένη πίεση, νέα ρύθμιση του ECU) αποδίδει 800 PS και 102 kgm ροπής (δηλαδή +215PS και +15,3 kgm σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο). Έτσι, η νέα Widestar επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 4,1", με την τελική ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 240 km/h λόγω του μεγάλου βάρους της κατασκευής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: TopCar: Mercedes-Benz G-Class Inferno

brabus 800

Αισθητικά, το Brabus Widestar bodykit περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ, νέο καπό με διπλή εισαγωγή αέρα από ανθρακονήματα, επιπλέον LED φώτα στην οροφή, ανθρακονημάτινο κάλυμμα ρεζέρβας, μεγάλη αεροτομή, νέα γρίλια αλλά και εντυπωσιακές επεκτάσεις των φτερών.

Οι τελευταίες έχουν ενωσματωμένες εισαγωγές αέρα και προσθέτουν +100mm στο πλάτος του οχήματος καλύπτοντας τους τροχούς 23" (σφυρήλατες monoblock ζάντες "Platinum Edition" και ελαστικά διαστάσεων 305/35 R 23). Προαιρετικά η εταιρεία προσφέρει επιλογή από διάφορες ζάντες μικρότερης διαμέτρου 20-22" όμως είμαστε σίγουροι πως η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών θα επιλέξει αυτές των 23".

 

Στο προφίλ βρίσκουμε επίσης τη διπλή απόληξη της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι με ενεργά flaps που επιτρέπουν στον οδηγό να αλλάζει τον ήχο του V8 κινητήρα μεταξύ του πιο ήπιο "Cominh Home" και του δυναμικού "Sport".

 

 

brabus

Στο εσωτερικό το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε αγοραστή, κυριαρχούν οι επενδύσεις από υψηλής ποιότητας δέρμα Brabus Mastic Leather, Alcantara, ξύλο και ανθρακονήματα. Επιπλέον τα καθίσματα έχουν ραφές "Rising Diamond" που ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας, όπως ο εσωτερικός φωτισμός και η οροφή με τα εκατοντάδες γυάλινα στοιχεία LED που μοιάζουν με αστέρια.

Εκτός από την Brabus 800, στο περίπτερο της εταιρείας στην Έκθεση Γενεύης θα δούμε και τη λιμουζίνα Brabus 900 αλλά και το Brabus Ultimate E Shadow Edition.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Mercedes-AMG G63 από την Urban Automotive

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube