Brabus Ultimate E Shadow Edition με 65 χιλιάδες ευρώ (!)

Brabus Ultimate E Shadow Edition με 65 χιλιάδες ευρώ (!)

Βελτιωμένη έκδοση περιορισμένης παραγωγής του ηλεκτροκίνητου smart

Η Brabus παρουσίασε το Ultimate E Shadow Edition, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του ηλεκτροκίνητου ForTwo EQ Cabrio με αυξημένη απόδοση, αισθητικές βελτιώσεις και μια αρκετά τσιμπημένη τιμή αγοράς που ξεκινά από €64.900 ευρώ στη Γερμανία.

Tο βελτιωμένο smart ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στις επεκτάσεις των προφυλακτήρων, τα μαρσπιέ, τα φουσκωμένα φτερά, τον διαχύτη και τις ζάντες 18" που γεμίζουν τους θόλους και τονίζουν ακόμη περισσότερο το μικρό μεταξόνιο. Η γκρι εξωτερική απόχρωση και το κόκκινο δέρμα στο εσωτερικό με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, παραπέμπουν στο σκάφος 500 Shadow OPS Limited Edition της Brabus.

brabus

Η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα ανέβηκε στους 92 PS / 68 kW (+10 PS σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο), ενώ η ροπή στα 18,3 kgm (+2 kgm). Για να αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη ισχύ, ο οδηγός πρέπει να επιλέξει το πρόγραμμα οδήγησης Sport+ ενώ για αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία 125 km υπάρχει το πρόγραμμα Eco.

Βελτιωμένη είναι η επιτάχυνση από τα 0-100 km/h που ολοκληρώνεται σε 10,9", ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 130 km/h. 

Οι επεμβάσεις της Brabus στα μηχανικά μέρη δεν περιορίζονται στον κινητήρα αφού η εταιρεία εξόπλισε το μοντέλο με πιο επιθετική ρύθμιση της ανάρτησης, μεγαλύτερα μετατρόχια και μεικτά ελαστικά επιδόσεων 205/35 R18 εμπρός και 235/30 R18 πίσω

To Brabus Ultimate E Shadow Edition θα κάνει πρεμιέρα στην Έκθεση Γενεύης, δίπλα στη βελτιωμένη λιμουζίνα Brabus 900.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube