Mercedes-AMG G63 από την Urban Automotive

Mercedes-AMG G63 από την Urban Automotive

700 PS από τον twin-turbo V8 και πλήρες αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα

Η βρετανική Urban Automotive προσφέρει ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για την Mercedes-AMG G63 το οποίο απευθύνεται σε όσους δεν αρκούνται σε αυτά που προσφέρει το εργοστασιακό μοντέλο και δεν μπορούν να περιμένουν για την επερχόμενη G63 S.

Από πλευράς μηχανικών βελτιώσεων, η Urban Automotive αύξησε την ισχύ του twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων στους 700 PS (+115 PS σε σύγκριση με την G63), ενώ εξόπλισε το μοντέλο με χαμηλωμένη ανάρτηση και νέο σύστημα εξάτμισης με ενεργές βαλβίδες.

Mercedes-AMG G63 Urban Automotive

Αισθητικά, η G63 απέκτησε ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, επεκτάσεις των μαρσπιέ, πλευρικές απολήξεις της εξάτμισης, επεκτάσεις των φτερών, αεροτομή (!), διαχύτη και κάλυμμα ρεζέρβας, όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Επίσης, το μοντέλο εξοπλίζεται με χαμηλά τοποθετημένα LED φώτα ημέρας εμπρός, αλλά και μια μπάρα με φώτα στην οροφή.

Τα μετατρόχια έχουν αυξηθεί κατά 50mm σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο, ενώ η εταιρεία προσφέρει μια γκάμα από ζάντες 22", 23" ή ακόμα και 24" σε συνδυασμό με ελαστικά επιδόσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα Mercedes-Benz G-Class [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube