TopCar: Mercedes-Benz G-Class Inferno

TopCar: Mercedes-Benz G-Class Inferno

Ένα βελτιωτικό πακέτο από ανθρακονήματα και κέβλαρ για φουσκωμένα πορτοφόλια

Ο ρωσικός βελτιωτικός οίκος TopCar παρουσίασε την δική του εκδοχή της Mercedes-Benz G-Class (W464), η οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Γενεύης.

Το πακέτο "Inferno" αποτελείται από πάνω από 70 κομμάτια που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και κέβλαρ. Με την επιλογή όλων των εξαρτημάτων, το κόστος μπορεί να φτάσει τα 39.650 €, με την τοποθέτηση και τη βαφή να απαιτούν ακόμα 7.500 €, τις σφυρήλατες ζάντες 23 ιντσών να κοστίζουν 7.700 € και το φουσκωμένο καπό με τις εισαγωγές αέρα επιπλέον 7.500 € (αναλυτικός τιμοκατάλογος).

Mercedes G-Class Inferno by Topcar

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, η G-Class σε ματ πράσινη απόχρωση εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με επιθετικούς προφυλακτήρες, νέο καπό με πλευρικές εισαγωγές αέρα, επεκτάσεις των φτερών και των μαρσπιέ, πλευρικές απολήξεις της εξάτμισης, ζάντες 22" και 23", πίσω αεροτομή, διαχύτη και νέο κάλυμμα ρεζέρβας. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις, ενώ για τους πελάτες με πιο ιδιαίτερα γούστα προσφέρεται και η επιλογή δέρμα κροκόδειλου και λεπτομερειών από πραγματικό χρυσό.

Από πλευράς μηχανικών βελτιώσεων, η TopCar συνεργάζεται με την GoshaTurboTech προσφέροντας μέχρι και 107 kgm ροπής για το θηριώδες SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube