Βελτιωμένα Honda CR-V στην έκθεση SEMA

Βελτιωμένα Honda CR-V στην έκθεση SEMA

Με επιπλέον αξεσουάρ της Jsport Performance Accessories προσανατολισμένα για περιπέτειες εκτός δρόμου.

Στην φετινή έκθεση SEMA στο Las Vegas, η Honda γιορτάζει τα 60 χρόνια της στην αμερικανική αγορά παρουσιάζοντας μια γκάμα από βελτιωμένα μοντέλα μεταξύ των οποίων και δύο ειδικές εκδόσεις του πρόσφατα ανανεωμένου CR-V που σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια της Jsport Performance Accessories.

Honda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo CVT AWD

Το Honda CR-V "Dream σχεδιάστηκε για τους ανθρώπους που θέλουν να βγαίνουν εκτός των χαρτογραφημένων μονοπατιών εξερευνώντας το άγνωστο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Οι τροχοί 17" της KMC με ελαστικά παντός εδάφους Nitto Ridge Grappler συνδυάζονται με ανυψωμένη ανάρτηση κατά 38 mm. Μια κανονικού μεγέθους ρεζέρβα και ένα επιπλέον ντεπόζιτο στην πόρτα του χώρου αποσκευών θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα εκτός δρόμου ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα μπεζ και κόκκινα γραφικά αμαξώματος με χάρτες στο background, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, οι προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες και τα επιπλέον φώτα LED.

Ενσωματωμένη στη σχάρα οροφής της Plateau βρίσκεται μια αναδιπλούμενη σκηνή Roofnest Falcon που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Επιπλέον, στον χώρο αποσκευών έχουν τοποθετηθεί ειδικά συρτάρια και ένα ψυγείο για όσους θέλουν να διανυκτερεύσουν στο CR-V.

Honda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Honda CR-V Hybrid AWD

Το Honda CR-V Hybrid “Do” Build είναι ένα όχημα ελεύθερου χρόνου για το σαββατοκύριακο το οποίο όμως διατηρεί την πρακτικότητα του CR-V στην καθημερινότητα όπως και το υβριδικό σύστημα κίνησης του ιαπωνικού SUV. Το μοντέλο φορά τροχούς 17" της KMC με ελαστικά παντός εδάφους Nitto Terra Grappler. Η ανάρτηση έχει ψηλώσει κατά 38 mm χάρη σε lift-kit ενισχύοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του CR-V. Επιπλέον, έχουν προστεθεί σκαλοπάτια στα μαρσπιέ και σχάρα οροφής της Jsport με ειδική βάση μεταφοράς mountain bike της Cannondale.

Εκτός από τα δύο CR-V και το ξεχωριστό N600, η Honda θα παρουσιάσει project βασισμένα στα Passport, Ridgeline pick-up, Civic Si του 1999 και του 2019, και ένα S800 Coupe Outlaw του 1968.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube