Honda CR-V: Το ξαναφρεσκάρισαν!

Honda CR-V: Το ξαναφρεσκάρισαν!

Η πέμπτη γενιά του οικογενειακού SUV της Honda φρεσκαρίστηκε ελαφρά. Αλλά αυτό αφορά σε πρώτο χρόνο τις ΗΠΑ. Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει…

Μην εκπλήσσεστε με το «ξανά». Μπορεί στην Ευρώπη η πέμπτη γενιά του CR-V να λανσαρίστηκε εμπορικά πριν από ένα χρόνο, αλλά το αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην αμερικανική αγορά εδώ και τρία χρόνια. Και η Honda ιεραρχεί τις ΗΠΑ ως προτεραιότητα Νο 1 για το αυτοκίνητο. 

Εξάλλου, το CR-V που διεκδικεί τον τίτλο του «Best-selling SUV» στη χώρα του θείου Sam, έχει ξεπεράσει ήδη το μέσο της καριέρα του, δεδομένου ότι κύκλος ζωής των Honda είναι πολύ μικρός.

Το ρετουσάρισμα του αυτοκινήτου είναι πάντως ελαφρύ. Αναλυτικότερα, εμπρός έχουμε να κάνουμε με ένα νέο προφυλακτήρα με περισσότερο ακατέργαστο πλαστικό, ένα μεγάλο διακοσμητικό στοιχείο από αλουμίνιο, καθώς και νέα μάσκα. 

Honda CR-V

Στο πίσω μέρος, οι ανακλαστήρες είναι μικρότεροι, ενώ το προστατευτικό εξόγκωμα στον προφυλακτήρα αντικαθίσταται από μια νικελένια λωρίδα. Η αμερικανική έκδοση εμπλουτίστηκε επίσης με νέα σχέδια σε ζάντες και νέα χρώματα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως αυτό το φρεσκάρισμα σηματοδοτεί περισσότερο και ιδιαίτερα την άφιξη της υβριδικής έκδοσης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη -και στην Ελλάδα (βλ. Test drive). Σύστημα κίνησης που έχει αντικαταστήσει στους καταλόγους τις εκδόσεις ντίζελ. 

Honda CR-V

Τώρα αν μας ρωτάτε πότε αυτές οι αλλαγές θα έρθουν στη Γηραιά Ήπειρο και αν το ευρωπαϊκό μοντέλο μας είναι το ίδιο με το αμερικανικό; Πάντα μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης στα Honda υπάρχει με καθυστέρηση και δεν περιμένουμε το ανανεωμένο μοντέλο πριν από το 2021. 

Αμερικανικό και ευρωπαϊκό μοντέλο έχουν διαφορές ήσσονος σημασίας, με τις πιο σημαντικές να εκτιμούμε ότι θα είναι στον τομέα της συνδεσιμότητας. Δύο χρόνια από σήμερα είναι πολλά και η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα καλπάζει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube