Τι αυτοκίνητο οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Τι αυτοκίνητο οδηγούν καθημερινά οι αστέρες του NBA;

Παίζεις στο ΝΒΑ. Το αίμα σου βράζει, αλλά δεν χωράς στα χαμηλά σούπερκαρ. Η τσέπη σου αντέχει κάθε επιλογή, οπότε τι πιο ταιριαστό από τη Lamborghini Urus;

Lamborghini Urus

Πρόκειται για νεαρούς στην ηλικία, στην κορωνίδα της αθλητικής πυραμίδας, με γεμάτες τσέπες κι ανοικονόμητες διαστάσεις. Τι επιλέγουν να οδηγούν καθημερινά, ώστε να μπαινοβγαίνουν απροβλημάτιστα και να χωράνε καθ' ύψος; Μα φυσικά τη Lamborghini Urus!

Η απάντηση είναι προφανής. Ήταν για χρόνια το μοναδικό πραγματικά σπορτίφ SUV με κύρος, τουλάχιστον μέχρι να παρουσιαστεί η Ferrari Purosangue κι η Aston Martin DBX των 707 PS.

Είσαι κοντά στα δύο μέτρα, ίσως και παραπάνω. Δεν χωράς με τίποτα στα σούπερκαρ. Θες η επιλογή σου να είναι σπορτίφ και με κύρος, τι άλλο να διαλέξεις αντί για τη Lamborghini Urus;

Με βροντερό ηχόχρωμα από τον 4λιτρο V8 με τα δύο τούρμπο, καταιγιστικές επιδόσεις κι επαρκείς χώρους, η Urus είναι η λογική επιλογή. Τουλάχιστον για όποιον δεν νιώθει ότι μεγάλωσε τόσο ώστε να θέλει κάτι πολυτελές, αλλά και βαρετό στην οδήγηση, όπως η Bentley Bentayga κι η Rolls-Royce Cullinan

Lamborghini Urus

Ή κάτι τόσο κοινότυπο όσο μια BMW X5, μια Porsche Cayenne ή μια μεγάλη Mercedes-Benz.

Η τελευταία είσοδος στον μαγικό χώρο της Lamborghini είναι ο Anthony Edwards των Minnesota Timberwolves. Τον γνωρίσαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε, εκπροσωπώντας την Εθνική Ομάδα μπάσκετ της Αμερικής, της οποίας μάλλον ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ «Συγκρίνουμε» στην Ιταλία Nissan GT-R και Lamborghini Urus

Ο Αμερικανός κρατάει χαμηλό προφίλ κι απλώς έχει ενσωματώσει λευκές λωρίδες στο μπλε αμάξωμα, αποτίοντας χρωματικό φόρο τιμής στην ομάδα που τον επέλεξε στα draft του 2020. Σε αντίθεση με τον Σλοβένο Luka Dončić, που επέλεξε το εκκεντρικό πακέτο της Mansory και τονίζει την επιθετικότητα του μαύρου αμαξώματος.

Lamborghini Urus

Ακόμα πιο κραυγαλέες είναι οι επιλογές του LaMelo Ball, με την κίτρινη φωσφοριζέ Urus του να θυμίζει πυγολαμπίδα και να βγάζει μάτι από χιλιόμετρα. Ίσως θα μπορούσε να βγάζει μεροκάματο κι ως ταξί, αν κάτι στραβώσει στην μπασκετική του καριέρα.

Lamborghini Urus

Από τους υπόλοιπους διάσημους παίκτες, ξεχωρίζουμε τον Γερμανό Dennis Schröder. Τον καμαρώσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, όταν κι έφερε την Εθνική Ομάδα της χώρας του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Lamborghini Urus

Αμφιταλαντευόμαστε για τον Terrence Ross των Orlando Magic. Είχε στην κατοχή του το ιταλικό SUV, μέχρι που ένα σκασμένο ελαστικό τον ανάγκασε να κατευθυνθεί στην τοπική αντιπροσωπεία. Καθώς δεν υπήρχε άμεση διαθεσιμότητα, το αυτοκίνητο διανυκτέρευσε εκεί, αλλά έγινε στόχος ληστών κι εκλάπη.

Αυτό πάντως δεν αποθάρρυνε τον Jordan Clarkson να αποκτήσει τη δική του Lamborghini Urus. Με συμβόλαιο $52 εκατομμυρίων, γιατί να μην το κάνει άλλωστε;

Lamborghini Urus

Τι πιο ταιριαστό για έναν Ιταλό από ένα ιταλικό αριστούργημα; Ο Marco Belinelli αγωνίζεται πλέον στην Ευρώπη, αλλά στις αμερικανικές του μετακινήσεις, ήθελε μάλλον κάτι που να του θυμίζει την πατρίδα όποτε βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.

Lamborghini Urus

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube