Aston Martin: Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για την DBX [video]

Aston Martin: Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για την DBX [video]

H Aston Martin DBX -το πρώτο SUV του Gaydon- συνέχισε το πρόγραμμα εντατικής εξέλιξης στην επίσημη εγκατάσταση της Pirelli, κοντά στον Αρκτικό Κύκλο, στη Σουηδία.

Το κέντρο R&D Sottozero της Pirelli στο Flourheden Proving Ground προσφέρει μια σειρά ακραίων συνθηκών, από χιονισμένους δρόμους έως προγράμματα χειρισμού στον πάγο, επιτρέποντας στους ειδικούς για τη δυναμική εξέλιξη των Aston Martin -με επικεφαλής τον αρχιμηχανικό της, Matt Becker- να δοκιμάσουν το πρωτότυπο DBX.

Ο Becker δήλωσε για τις δοκιμές και το αυτοκίνητο: «Η Aston Martin DBX πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών επιφανειών. Οπότε εκτός από τη δοκιμή του αυτοκινήτου σε καθημερινές καταστάσεις, πρέπει να το δοκιμάζουμε και σε ακραίες συνθήκες, όπως αυτές. Η δοκιμή των πρωτοτύπων σε συνθήκες ψυχρού κλίματος μας βοηθά να εκτιμήσουμε την εγγενή δυναμική του αυτοκινήτου και να διασφαλίσουμε αποφασιστικά την εμπιστοσύνη που θα εμπνέει το πάτημά του σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης.

aston dbx

Αυτό το αυτοκίνητο ωθεί την Aston Martin σε μια νέα κατηγορία και η ομάδα των τεχνικών μας απολαμβάνει τις προκλήσεις για την εξέλιξη ενός ποιοτικά πολυτελούς SUV μέσα από αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών. Η πρόοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι βέβαιος ότι θα αποδώσει πέρα από αυτό που οι πελάτες μας θα περίμεναν από ένα SUV από την Aston Martin
».

Προσεχώς, η Aston Martin DBX θα κατασκευαστεί σε πρωτότυπο στο St Athan στην Ουαλία στα μέσα του 2019, πριν αρχίσει η πλήρης παραγωγή του το 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube