Rolls-Royce Cullinan Billionaire από τη Mansory

Rolls-Royce Cullinan Billionaire από τη Mansory

Μια βελτιωμένη Cullinan για εκατομμυριούχους με ιδιαίτερα γούστα

Η Mansory είναι ένας βελτιωτικός οίκος που χαρακτηρίζεται από εκκεντρικές επεμβάσεις σε πανάκριβα μοντέλα και η φετινή της παρουσία στην Έκθεση Γενεύης επιβεβαιώνει τον κανόνα. Εκτός από μια Bugatti Chiron με εκτενέστατες αισθητικές παρεμβάσεις, η εταιρεία παρουσίασε και την Rolls-Royce Cullinan Bilionaire που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την γερμανική εταιρεία μόδας.

Mansory

Αισθητικά, η Cullinan απέκτησε πιο χαμηλό προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, επεκτάσεις των φτερών και των μαρσπιέ, πρόσθετη εισαγωγή αέρα στο προφίλ και ζάντες 24" με ελαστικά 295/30.

Στο πίσω μέρος, η ειδική έκδοση του πολυτελούς SUV ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από την προέκταση της αεροτομής, το δεύτερο σπόιλερ κάτω από το παρμπρίζ και το νέο πίσω προφυλακτήρα που ενσωματώνει διαχύτη και τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν επενδύσεις από λευκό δέρμα και δέρμα κροκοδείλου με λεπτομέρειες από χρώμιο. Τα λογότυπα της Billionaire κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα προσκέφαλα και στο εσωτερικό των θυρών ενώ στη βάση της κεντρικής κονσόλας υπάρχει μια ειδική πλακέτα.

Mansory

Η Mansory δεν αρκέστηκε στις αισθητικές επεμβάσεις αφού προσφέρει βελτιωτικό πακέτο και για τον twin-turbo V12 κινητήρα 6,75 λίτρων, ανεβάζοντας την απόδοσή του στους 611 PS (+40 PS) και στα 96,9 kgm (+10,2 kgm) ροπής. Έτσι, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 280 km/h.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Rolls Royce Cullinan Billionaire πρέπει να βιαστούν καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 13 μονάδες του μοντέλου με τιμή που ξεκινά στη Γερμανία από τα €785.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube