Στα πράσα «μουλάρι» δοκιμών του Tesla Model 3 Performance

Στα πράσα «μουλάρι» δοκιμών του Tesla Model 3 Performance

Ξεχωρίζουμε τα νέα ημί-μπάκετ καθίσματα, που το ταχύτατο ηλεκτρικό χρειαζόταν απεγνωσμένα.

Tesla Model 3 Performance

Ενώ το ανανεωμένο Highland κυκλοφορεί στη χώρα μας εδώ και δύο περίπου μήνες, το νέο Tesla Model 3 Performance βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη. Όταν παρουσιάστηκε η πρώτη έκδοση, τα 3,3" για το 0-100 σόκαραν τον πλανήτη. 

Τώρα όμως, που τα ηλεκτρικά άλογα έχουν γίνει στραγάλια, το νέο Model 3 Performance απαιτεί περισσότερες δοκιμές, προκειμένου να προκαλέσει αντίστοιχο ηλεκτροσόκ στον ανταγωνισμό με τις επιδόσεις του.

Αν η Tesla θέλει να ξαναταράξει τα νερά, το νέο Performance θα πρέπει να πέσει κάτω από τα 3" για τα 0-100 km/h

Ένα πρωτότυπο δοκιμών του ανανεωμένου Tesla Model 3 Performance απαθανατίστηκε να φορτίζει σε έναν σταθμό ταχυφόρτισης στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Model 3 Performance

Αν και το όχημα είναι ντυμένο με καμουφλάζ εμπρός και πίσω, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στη σχεδίαση των καθισμάτων. Με πιο τονισμένα πλαϊνά κι όμορφη σχεδίαση, επιτέλους το Performance αποκτά τα ημί-μπάκετ καθίσματα που του αξίζουν και που θα παρέχουν σωστή πλευρική στήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Tesla Model 3 Performance αυθαδιάζει στη Ferrari 488 [video]

Εικάζουμε ότι το μπροστινό μέρος θα αποκτήσει ένα χαμηλότερο σπόιλερ κι όπως συνέβαινε και σήμερα, περιμένουμε λίγο μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Αλλά και κόκκινες δαγκάνες των φρένων και μοναδικής σχεδίασης ζάντες. Οι τροχοί 19 ιντσών του οχήματος δοκιμών είναι παλιάς σχεδίασης.

Model 3 Performance

Η facelift έκδοση, γνωστή με τον κωδικό Highland, είδε την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά. Έτσι, ενώ τα πρώτα Model 3 έφταναν τα 225 km/h στην πισωκίνητη έκδοση και τα 233 το Long Range, η ανανέωση περιόρισε τα παραπάνω νούμερα στα 201 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι αλλαγές θα έχει το νέο Tesla Model 3 Performance;

Άραγε τα 261 km/h του προηγούμενου Performance θα περιοριστούν ή η τελική ταχύτητα θα παραμείνει χωρίς περιορισμό;  

 

 

Αναφορές από το εξωτερικό σημειώνουν ότι η παραγωγή του Performance έχει ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο στη Βόρεια Αμερική. Κι ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαλυμένο Tesla Model 3 Performance πηγαίνει ακόμα! [video]

Εφόσον αυτό αληθεύει, θα πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες στο πολύ κοντινό μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube