Τι αλλαγές θα έχει το νέο Tesla Model 3 Performance;

Τι αλλαγές θα έχει το νέο Tesla Model 3 Performance;

Με τον ανταγωνισμό να εντείνεται, το νέο Model 3 Performance βάζει τα δυνατά του να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Tesla Model 3 Performance

Μια φωτογραφία που αποκαλύπτει τα μπάκετ καθίσματα του επερχόμενου Tesla Model 3 Performance φέρνει ξανά στο επίκεντρο το πιο σπορ Highland και τη φημολογία για τα χαρακτηριστικά του. Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζονται με την επίσημη παρουσίαση να είναι προ των πυλών.

Οι πρώτες φήμες για ένα αναβαθμισμένο Tesla Model 3 Performance εμφανίστηκαν περίπου την ίδια εποχή με το Model 3 Highland, το οποίο τράβηξε την προσοχή του κόσμου πέρσι τέτοια εποχή.

Το πρώτο 3 Performance σόκαρε τον πλανήτη με τις απίστευτες επιδόσεις σε σχεδόν γήινα χρήματα. Να δούμε τι καινούργιο θα φέρει το νέο μοντέλο

Με το πρώτο Performance να έχει καταιγιστικές επιδόσεις, θυμίζουμε 0-100 km/h σε 3,3", η Tesla πρέπει να κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για να ξαναταράξει τα νερά.

Tesla Model 3 Performance

Ενώ υφίσταται φημολογία ότι θα έχει διαμόρφωση τριών κινητήρων όπως οι εκδόσεις Plaid, οι πληροφορίες μας εμμένουν στο ότι θα αρκείται σε δύο ηλεκτρομοτέρ. Όπως τα σημερινά Performance δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Drag Race: Tesla Model 3 Performance τα βάζει με Mercedes-AMG C63S, BMW M4 και Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Άλλωστε, πρόκειται για ανανέωση κι όχι νέο μοντέλο. Κάτι που να δικαιολογούσε μια τόσο ριζική αλλαγή. Αφήστε που θα εκτόξευε το κόστος και θα επιβάρυνε την κατανάλωση ενέργειας.

 

 

Η βάναυση επιτάχυνση της πρώτης γενιάς ήταν σοκαριστική όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τώρα, με την ευρεία εξάπλωση των ηλεκτρικών, η Tesla παλεύει να πέσει κάτω από τα 3", ώστε να διατηρήσει ζεστό το αγοραστικό ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διαλυμένο Tesla Model 3 Performance πηγαίνει ακόμα! [video]

Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο απόλυτος στόχος είναι τα 2,5", αν και προφανώς αυτή η επίδοση είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί από δύο μόνο μοτέρ. Οπότε θα θεωρήσουμε επιτυχία οτιδήποτε κάτω από 3". Για να επιτευχθεί αυτή η αδιανόητη επιτάχυνση, θα χρησιμοποιείται carbon-wrapped κινητήρας, τεχνολογία που πρωτοείδαμε στο Plaid των 1.020 PS.

Tesla Model 3 Performance

Η ανάρτηση του Highland είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη, οπότε αναμένουμε αντίστοιχες βελτιώσεις και στη γρήγορη έκδοση. Τα παράπονα για τη μέτρια πλευρική στήριξη των καθισμάτων θα λυθούν χάρη στα νέα ημιμπάκετ καθίσματα με τα εντονότερα πλαϊνά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγός Tesla Model 3 επιζεί από 100 σφαίρες της Χαμάς

Θα είναι η πρώτη φορά που ένα Model 3 Performance θα διαθέτει τέτοια καθίσματα και θα χαρίζουν πιο πολυτελή εικόνα στο εσωτερικό.

Tesla Model 3 Performance

Αναφορές από το εξωτερικό σημειώνουν ότι η παραγωγή του Performance έχει ήδη ξεκινήσει στη Βόρεια Αμερική. Αν αυτό αληθεύει, θα πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες στο κοντινό μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube