Διαλυμένο Tesla Model 3 Performance πηγαίνει ακόμα! [video]

Διαλυμένο Tesla Model 3 Performance πηγαίνει ακόμα! [video]

Το ηλεκτρικό μοντέλο παραμένει λειτουργικό παρόλο που το αμάξωμα έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές.

Οι διαδικτυακές αγγελίες με τρακαρισμένα αυτοκίνητα τα οποία πωλούνται για ανταλλακτικά ή για επισκευή είναι συχνό φαινόμενο, όμως πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι σαν αυτό το Tesla Model 3 Performance που έκανε την εμφάνισή του στο eBay αυτή την εβδομάδα.

Το ηλεκτρικό σπορ σεντάν έχει γίνει κυριολεκτικά αγνώριστο από τα χτυπήματα. καθώς όπως αντιλαμβανόμαστε ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα που περιλάμβανε και ανατροπή του. Αρκετά μέρη του αμαξώματος λείπουν (όπως η μάσκα, οι προφυλακτήρες, το καπό, τα φτερά, η οροφή και τα τζάμια) ενώ τα λιγοστά που βρίσκονται ακόμα στη θέση τους έχουν παραμορφωθεί.

Παρά την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Model 3, η αγγελία αναφέρει πως είναι πλήρως λειτουργικό, καθώς η μπαταρία, οι ηλεκτροκινητήρες, οι τροχοί και η ανάρτηση έχουν επισκευαστεί πλήρως. Όπως περιγράφει ο πωλητής, το όχημα μπορεί να οδηγηθεί χωρίς προβλήματα - κάτι που επιβεβαιώνεται και στο βίντεο - ενώ η μπαταρία του φορτίζει κανονικότατα.

wrecked tesla

Προφανώς ακόμα και ο πιο ικανός Ρώσος τεχνίτης δεν θα μπορούσε να επισκευάσει το πλαίσιο και το αμάξωμα αυτού του Tesla, όμως η ηλεκτρική πλατφόρμα του ίσως φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη είτε για ανταλλακτικά, είτε ως βάση για ένα ερασιτεχνικό project κατασκευής custom οχήματος με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. Να θυμίσουμε πως η τετρακίνητη έκδοση Performance του Model 3 αποδίδει 450 PS και 639 Nm, ενώ επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,4" με τη βοήθεια launch control. Αυτές οι επιδόσεις το καθιστούν ιδανική βάση για ηλεκτρικό roadster με σωληνωτό πλαίσιο και αμάξωμα από fiberglass.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Drag Race: Tesla Model 3 Performance εναντίον όλων [video]

Μέχρι στιγμής, η υψηλότερη προσφορά για αγορά του αυτοκινήτου στο eBay έχει φτάσει τα $11.000 (€10.059), ενώ απομένουν 5 ημέρες για τη λήξη της διαδικτυακής δημοπρασίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube