Πρωτότυπο Ford S-MAX Vignale με premium αέρα

Πρωτότυπο Ford S-MAX Vignale με premium αέρα

Μετά το αντίστοιχο Mondeo η Ford εντάσσει στη γκάμα των πολυτελών μοντέλων Vignale και το πολυμορφικό S-MAX.

Η Ford θα λανσάρει σύντομα στην αγορά εκδόσεις Vignale των μοντέλων της με πλούσιο εξοπλισμό και premium χαρακτήρα. Η αρχή έγινε με το πρωτότυπο Mondeo Vignale Concept, και σήμερα συνεχίζεται με το S-MAX Vignale Concept.

Το πρωτότυπο από το οποίο θα προκύψει το νέο Ford S-MAX είχε παρουσιαστεί το περασμένο καλοκαίρι. Και σήμερα, πριν ακόμα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής, η Ford παρουσιάζει την πολυτελή και πολύ πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Vignale.

Η εμφάνιση του Vignale διαφοροποιείται χάρη στα φιλέτα αλουμινίου στους προφυλακτήρες και το πλαϊνό μέρος. Αυτά πιθανότατα θα μεταφερθούν και στο μοντέλο παραγωγής, αντίθετα με τις εντυπωσιακές ζάντες 21’’ που σίγουρα θα παραμείνουν αποκλειστικό προνόμιο του πρωτοτύπου. Το ιδιαίτερο χρώμα του ονομάζεται Milano Grigio.

Το δέρμα που καλύπτει τα καθίσματα του Vignale είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ δέρμα υπάρχει και στο ταμπλό. Στο πίσω μέρος των εμπρός καθισμάτων υπάρχουν docking stations για τα tablet των πίσω επιβατών, ενώ ακόμα και για τις αποσκευές τους έχει προβλεφτεί μια πολυτελής δερμάτινη βαλίτσα με τα διακριτικά Vignale.

Σύμφωνα με τη Ford το 10-15% των αγοραστών που επιλέγουν τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της θα ήθελαν κάτι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένο, και θα πλήρωναν παραπάνω γι αυτό. Η γκάμα Vignale έρχεται να ικανοποιήσει αυτούς ακριβώς. Το πρώτο μοντέλο της σειράς θα είναι το Mondeo Vignale, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015, ενώ θα ακολουθήσει το S-MAX Vignale.

Σε επιλεγμένους dealers της Ford στα μεγάλα αστικά κέντρα θα δημιουργηθούν Vignale Lounges, δηλαδή χώροι στους οποίους οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να δουν από κοντά τα υλικά του αυτοκινήτου τους και να εξοικειωθούν με τις τεχνολογικές λύσεις που ενσωματώνει.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube