Αποκάλυψη για το Nissan Hyper Adventure Concept

Αποκάλυψη για το Nissan Hyper Adventure Concept

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε σήμερα το Nissan Hyper Adventure Concept, ενόψει του Japan Mobility Show στις 25 Οκτωβρίου.

H Nissan, έχει ανακοινώσει πως το φετινό Σαλόνι της Ιαπωνίας θα είναι ο χώρος στον οποίο θα παρουσιάσει αρκετά νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα. Μετά το Hyper Urban, ήρθε η σειρά του Nissan Hyper Adventure.

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, η παρουσία δυτικών κατασκευαστών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας ολοένα και μειώνεται. Για να μην χάσει την αίγλη της όμως, οι Ιάπωνες κατασκευαστές βάζουν τα δυνατά τους και φέρνουν στην Έκθεση τα καλύτερα προϊόντα του χαρτοφυλακίου τους.

Για τη Nissan λοιπόν, η φετινή εκδήλωση είναι θεματική. Και το θέμα αυτής; Concept Cars. H αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα με το Hyper Urban, για πάρει τη σκυτάλη πλέον το Hyper Adventure.

H Nissan, την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε το αστικό SUV Hyper Urban. Την σκυτάλη πλέον παραλαμβάνει το Nissan Hyper Adventure, ένα πιο μεγάλο SUV, που υπόσχεται ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις σε όλα τα εδάφη

Nissan Hyper Adventure

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Συμμαχία Renault-Nissan, τέλος! Και επίσημα!

Πρόκειται για ένα SUV με σπορ σιλουέτα, κατάλληλο για ανθρώπους που αγαπούν την περιπέτεια, αλλά συνάμα έχουν και οικολογικές αναζητήσεις. Η εξωτερική του σχεδίαση είναι τουλάχιστον φουτουριστική και σίγουρα μοναδική. Ξεχωρίζει για την μεγάλη του απόσταση από το έδαφος, τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του, αλλά και τα αναδιπλούμενα σκαλοπάτια που διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο στο αυτοκίνητο.

Έχοντας την ταυτότητα ενός αυτοκινήτου που μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια σε όλα τα τερέν, το Nissan Hyper Adventure εξοπλίζεται με τροχούς και προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω) ειδικά κατασκευασμένους για την καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή οδήγηση στο χιόνι.

Ιδιαίτερα προηγμένη (και ψηφιακή) είναι η σχεδίαση του εσωτερικού. Η εικόνα του παραπέμπει σε διαφανή κατασκευή κι αυτό διότι ο πίνακας οργάνων του αυτοκινήτου είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, δίνοντας στον οδηγό ένα ευρύ και καθαρό οπτικό πεδίο.

Nissan Hyper Adventure

Διαθέσιμος είναι επίσης και χώρος φόρτωσης για εκδρομικό εξοπλισμό, όπως σκηνές, σκι, ακόμα και καγιάκ. Οι πίσω θέσεις, χάρη στη δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους, καθώς οι επιβάτες που κάθονται πίσω έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν προς τα έξω σαν να κάθονται στο καθιστικό του σπιτιού τους.

Το Nissan Hyper Adventure νιώθει εξίσου άνετα όταν κινείται και εκτός δρόμου. Αιτία αυτού αποτελεί το προηγμένο σύστημα ελέγχου όλων τον τροχών e4FORCE της Nissan, εξασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες θα φτάσουν στον προορισμό τους με άνεση, ασφάλεια και απαράμιλλο στυλ.

Παράλληλα, η μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας του, του επιτρέπει να λειτουργεί ως γεννήτρια σε ένα κάμπινγκ. Οι χρήστες του μπορεί να φορτίζουν το κινητό τους τηλέφωνο ή να φωτίζουν το χώρο που βρίσκονται. Η τεχνολογία V2X (όχημα προς τα πάντα) με την οποία είναι εξοπλισμένο το Hyper Adventure του επιτρέπει να λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για σπίτια ή άλλα κτίρια (V2H), προσφέροντας την πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο (V2G).

Nissan Hyper Adventure

Δεν γνωρίζουμε αν η Nissan φέρει στην παραγωγή το Hyper Adventure. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές κατά την επίσημη, ψηφιακή του παρουσίαση στο Japan Mobility Show 2023.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube