Ο Matt LeBlanc εγκαταλείπει το Top Gear

Ο Matt LeBlanc εγκαταλείπει το Top Gear

O Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος έχει ρόλο κεντρικού παρουσιαστή στην εκπομπή θέλει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ο Matt LeBlanc θα αποχωρήσει από το Top Gear μετά το τέλος της σεζόν του 2019, για προσωπικούς λόγους. Η παραγωγή τον θέλει, ο ίδιος το βρίσκει ενδιαφέρον και το απολαμβάνει, αλλά αναγκάζεται να λείπει πολύ καιρό μακριά από την οικογένεια και τους φίλους του. Πράγμα το οποίο δεν θέλει να συνεχίσει να κάνει.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός πριν πολλά χρόνια για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Τα Φιλαράκια», είχε αναλάβει ρόλο κεντρικού παρουσιαστή στη νέα εποχή του Top Gear. Αρχικά ήταν ο Ghris Evans, ραδιοφωνικός παραγωγός και γνωστός τηλεπαρουσιαστής στη Μ. Βρετανία, ο οποίος ανέλαβε ηγετικό ρόλο στην ομάδα παρουσιαστών που είχε το δύσκολο έργο να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιούργησε η επεισοδιακή αποχώρηση της τριάδας των Clarkson, May και Hammond. Στην πορεία επειδή τα νούμερα δεν ήταν καλά βγήκαν τα μαχαίρια και ο Evans τελικά αποχώρησε αφήνοντας τον Αμερικανό ηθοποιό μόνο του στα ηνία. Και τα πήγε εξαιρετικά, ανεβάζοντας ξανά την εκπομπή, δίνοντας μάλιστα μια νέα πνοή, ένα διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν του Clarkson, πράγμα τόσο απαραίτητο για το show που είχε ανάγκη να αποχαρακτηριστεί και να βρει τη νέα δική της ταυτότητα.

Οδηγικά ίσως να μην είναι Chris Harris, ενώ στην εκπομπή υπάρχει ακόμη και ο χαρακτήρας του Stig για τις δύσκολες αποστολές. Αλλά είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, παραπάνω από επαρκές για την δουλειά που προορίζεται να κάνει, πράγμα ας πούμε που δεν ίσχυε καθόλου για τον Evans.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Matt LeBlanc για την προσφορά του», δήλωσε ο διευθυντής του BBC Two, Patrick Holland. «Ο Matt βούτηξε στα βαθιά, μπήκε στην εκπομπή με όλο του το δημιουργικό πάθος, αποκαλύπτοντας τις βαθιές του γνώσεις γύρω από το αυτοκίνητο».

Η παραγωγή δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο ως προς πιθανούς αντικαταστάτες του LeBlanc.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube