Από τα «Φιλαράκια» στο Top Gear

Από τα «Φιλαράκια» στο Top Gear

O ηθοποιός Matt LeBlanc συμπαρουσιαστής του Chris Evans

Tα πάντα κάνει το BΒC για να αυξήσει τη θεαματικότητα του νέου Top Gear αλλά και να ενισχύσει την ομάδα των παρουσιαστών αφού φαίνεται πως η επιλογή του Chris Evans δεν «τραβάει».
 
Ετσι προχθές ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στην 39χρονη ιστορία της εκπομπής ο κεντρικός παρουσιαστής δεν θα είναι Βρετανός, αλλά ο ηθοποιός Matt LeBlanc, γνωστός σε όλους μας από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο 48χρονος ηθοποιός θα μοιραστεί τον ρόλο του παρουσιαστή με τον Κρις Έβανς.
 
Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός θαυμαστής των γρήγορων αυτοκινήτων έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στην εκπομπή στο ρόλο του καλεσμένου.
 
Με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Matt LeBlanc στην εκπομπή φαίνεται πως ξεκίνησαν αμέσως τα γυρίσματα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του καστ που θα συμμετάσχουν στο «Top Gear».
 
O ίδιος δήλωσε πως: «Σαν ένας φανατικός των αυτοκινήτων και μεγάλος θαυμαστής της εκπομπής "Top Gear" νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα συμμετάσχω στο νέο κεφάλαιο αυτής της εκπομπής».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube