Βγήκαν μαχαίρια στο Top Gear

Βγήκαν μαχαίρια στο Top Gear

Matt LeBlanc για Chris Evans: Ή αυτός ή εγώ!..

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια το ίδιο και η χαμηλή τηλεθέαση. Και όσο και αν θέλουν να κρυφτούν οπι συντελεστές της, το κλίμα δεν είναι και από τα καλύτερα.

Σύμφωνα λοιόν με δημοσιεύματα βρετανικών Μέσων ο Matt LeBlanc του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, δεν είναι πρόθυμος να ανανεώσει όντας «πυρ και μανία» με τον βασικό παρουσιαστή της εκπομπής, τον Chris Evans. Ο ηθοποιός φέρεται να έχει δηλώσει πως η αγένεια του Chris Evans είναι αυτή που τον εκνευρίζει περισσότερο από όλα και θέτει βέτο του τύπου «ή αυτός ή εγώ», όπως αναφέρει η «Τhe Sun».  

Γεγονός είναι πως είναι δύσκολο να δέσει μια ομάδα από τόσους πολλούς παρουσιαστές, όμως αυτοί οι δύο δείχνουν να έχουν τη μεγαλύτερη κόντρα.
Κάποια άλλα δημοσιεύματα αποδίδουν τη γκρίνια του LeBlanc στη χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπή, η οποία δεν κινήθηκε στο όριο του αναμενόμενου αλλά πολύ πιο κάτω.

Για παράδειγμα το τέταρτο επεισόδιο του Top Gear το είδαν μόλις 2,3 εκατομμύρια θεατές, αριθμός που είναι αρνητικό ρεκόρ για την εκπομπή. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το πρώτο επεισόδιο το είδαν 4,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, 2,8 το δεύτερο και 2,4 το τρίτο. 
Βέβαια, όπως είναι φυσικό, το BBC δεν σχολιάζει ούτε τα περί διαμάχης των παρουσιαστών, ούτε -πολύ περισσότερο- τα της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube