Volkswagen e-up!: Χαμηλότερη τιμή και μεγαλύτερη αυτονομία

Volkswagen e-up!: Χαμηλότερη τιμή και μεγαλύτερη αυτονομία

Το ηλεκτρικό A-Segment μοντέλο της Volkswagen αποτελεί πλέον μια πιο συμφέρουσα επιλογή.

Εκτός από τη μεγάλη είδηση της παρουσίασης του νέου ηλεκτρικού ID.3, η Volkswagen ανακοίνωσε αναβαθμίσεις και για τα δύο υφιστάμενα ηλεκτρικά της μοντέλα, το e-up! και το e-Golf τα οποία γίνονται πιο προσιτά ώστε να έχει νόημα η παρουσία τους στη γκάμα της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Volkswagen ID.3 [video]

vw e-up!

Πιο συγκεκριμένα, η ηλεκτρική αυτονομία του e-up! αυξάνεται στα 260 km (από τα 160 km) χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 32,3 kWh (από 18,7 kWh). Με αυτό τον τρόπο, το γερμανικό μοντέλο ισοφαρίζει σε αυτονομία τα αδελφάκια του Seat Mii electric και Škoda Citigo eV που χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα. Όσο για τον ηλεκτροκινητήρα, αυτός συνεχίζει να αποδίδει 83 PS (61 kW)

Επιπλέον, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε χαμηλότερη αρχική τιμή για την ηλεκτρική έκδοση του A-Segment μοντέλου της που πλέον ξεκινά από τα €21.975 στη Γερμανία. Για όσους επιλέξουν leasing του e-up! μεταξύ 18/9 και 31/10, η Volkswagen προσφέρει μια συμφέρουσα προσφορά με €159 το μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: VW e-up! powered by Protergia

e-up!

Το Volkswagen e-Golf που κυκλοφορεί από το 2014 με μια ανανέωση το 2017, δεν αντικαθίσταται από το μικρομεσαίο ID.3 καθώς θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία με πιο συμφέρουσα τιμή αγοράς. Να θυμίσουμε πως το e-Golf έχει αυτονομία 170-230 km σε πραγματικές συνθήκες και κινείται με τη βοήθεια ηλεκτροκινητήρα 136 PS (100 kW).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: VW e-Golf

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube