Έρχεται το ηλεκτρικό Škoda Citigo

Έρχεται το ηλεκτρικό Škoda Citigo

Θα παρουσιαστεί στις 23 Μαΐου στη Μπρατισλάβα.

H Škoda δημοσίευσε το πρώτο teaser της ηλεκτρικής έκδοσης του Citigo και ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα του θα γίνει στις 23 Μαΐου στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

To A-Segment μοντέλο της Škoda ξεκίνησε την εμπορική του πορεία το 2011 μαζί με τα συγγενικά Seat Mii και Volkswagen Up! ενώ το 2015 δέχθηκε μια διακριτική ανανέωση. Η ηλεκτρική έκδοση θα παρουσιαστεί κατευθείαν σε μορφή παραγωγής και θα δανείζεται αρκετά μηχανικά μέρη από το Volkswagen e-Up! και το Seat e-Mii, όμως θα έχει αυξημένη αυτονομία που θα φτάνει τα 300 km.

Skoda Citigo EV

Πρόσφατα το ηλεκτρικό Citigo εντοπίστηκε χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια φωτογράφισης, αποκαλύπτοντας τις μικρές διαφορές με τις συμβατικές εκδόσεις. Αυτές εντοπίζονται στις συμβατικές εκδόσεις εντοπίζονται στην γρίλια και τις εισαγωγές αέρα του εμπρός προφυλακτήρα που έχουν διαφορετικά καλύμματα, αλλά και στην απουσία της εξάτμισης. 

Αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της Škoda, ξεκινώντας τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της μαζί με την υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Superb.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε το νέο Škoda Citigo 1.0 MPI 60 PS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube