Volkswagen Amarok PanAmericana 2023, camping car για όλα τα τερέν

Volkswagen Amarok PanAmericana 2023, camping car για όλα τα τερέν

Για όσους θέλουν να πάνε για κάμπινγκ όσο πιο μακριά γίνεται από τους αμαξιτούς δρόμους, υπάρχουν το νέο Volkswagen Amarok PanAmericana.

Με αφορμή την Έκθεση του Düsseldorf που προορίζεται για οχήματα αναψυχής, το Wolfsburg έφερε παρέα με το ολοκαίνουργιο California, το Volkswagen Amarok PanAmericana. 

Πρόκειται για μια πλήρως προετοιμασμένη παραλλαγή του γερμανικού pick-up για περιπέτεια και νύχτες στην άγρια φύση. Και μπορεί να υπολείπεται του California σε πολυτέλεια και άνεση στην καμπίνα, αλλά αντιπροτείνει τη δυνατότητα να πάει σε δύσβατα τερέν χάρη στην πραγματική αξία του εκτός ασφάλτου.

Το Volkswagen Amarok PanAmericana βασίζεται στην παραλλαγή του Amarok με τον 3λιτρο κινητήρα V6 TDI που αποδίδει 240 άλογα και 600 Nm

Volkswagen Amarok PanAmericana 2023

Εξοπλισμένο με σκληρή οροφή Alu-Cab, σκηνή οροφής και τέντα με κλίση 270° (με κουκέτα δύο θέσεων), το Volkswagen Amarok PanAmericana φορά ελαστικά BF Goodrich AT βελτιστοποιημένα για οδήγηση σε κακοτράχαλο έδαφος, καθώς και μπάρα με φώτα LED στην οροφή εκτός από τους εμπρός πρόσθετους προβολείς. 

Η μετατροπή/μετασκευή του αυτοκινήτου γίνεται στη Γερμανία εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Genesis Import. Το Volkswagen Amarok PanAmericana βασίζεται στην παραλλαγή του Amarok με τον 3λιτρο κινητήρα V6 TDI που αποδίδει 240 άλογα και 600 Nm. Μοντέλο με τετρακίνηση και μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Volkswagen Amarok PanAmericana 2023

Όπως και το California, αυτό το Amarok για κάμπινγκ, όπως σωστά υποθέσατε, δεν είναι φθηνό. Κοστίζει 69.000 ευρώ στη Γερμανία στη βασική έκδοση, όμως με πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό. Εν ολίγοις, αποτελεί μια μάλλον ακραία εκδοχή για αυτοκινούμενο κάμπινγκ σε μια επίσης ακραία τιμή.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube