Volkswagen Amarok, επίσημη παρουσίαση 7 Ιουλίου [video]

Volkswagen Amarok, επίσημη παρουσίαση 7 Ιουλίου [video]

Στην αγορά από το 2010, έφτασε η ώρα για ένα νέο Volkswagen Amarok. Το pick-up της VW θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά τη διάρκεια ψηφιακής παρουσίασης που θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο στις 7 Ιουλίου.

Volkswagen Amarok

Πλήρως ανασχεδιασμένη, η νέα γενιά του Volkswagen Amarok βρίσκεται ήδη στα starting-blocks. Με περισσότερα από 815.000 κομμάτια από την πρώτη γενιά να έχουν πουληθεί παγκοσμίως κατά τη διάρκεια των δώδεκα ετών παρουσίας του στην αγορά, το Volkswagen Amarok έχει πλέον καθιερωθεί στην κατηγορία των pick-up.

To νέο Volkswagen Amarok θα έχει ισχυρή συγγένεια με το νέο Ford Ranger που παρουσιάστηκε επίσημα στο τέλος του 2021.

Για τη δεύτερη γενιά του, το Amarok θα επωφεληθεί από τη συνεργασία του Wolfsburg με τo Μπλε Οβάλ για την κοινή εξέλιξη των επαγγελματικών μοντέλων τους. Μια προσέγγιση που κάνει τη νέα γενιά Amarok ξάδερφο του Ford Ranger που παρουσιάστηκε μόλις πριν από λίγους μήνες και που θα κάνει το ντεμπούτο του στους δρόμους μας στις αρχές του επόμενου έτους.

Λίγες μέρες απομένουν λοιπόν για να ανακαλύψουμε τη νέα γενιά του Volkswagen Amarok. Η γερμανική εταιρεία μόλις ανακοίνωσε ότι το premium pick-up της θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά τη διάρκεια μιας ψηφιακής παρουσίασης που θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω streaming σε mondovision στις 7 Ιουλίου.

Volkswagen Amarok 2022

Προτού σηκώσει όμως πλήρως το πέπλο της τελευταίας γενιάς του Volkswagen Amarok και προσδιορίσει όλες τις λεπτομέρειες, η VW κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser και μια πρώτη φωτογραφία των πιεστικών κουμπιών και του περιστροφικού χειριστηρίου που σχετίζονται με ψηφιακές λειτουργίες.

Ένα σύστημα που επιτρέπει κυρίως στον χρήστη να ελέγχει απευθείας τις λειτουργίες στάθμευσης, τον κλιματισμό, τα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου και τις λειτουργίες οδήγησης εντός και εκτός δρόμου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube