Toyota: Μάλλον δεν θα δούμε GR Yaris Cross

Toyota: Μάλλον δεν θα δούμε GR Yaris Cross

Μια σπορ έκδοση του B-SUV δεν είναι στα σχέδια της Toyota.

Το Toyota Yaris Cross δεν προβλέπεται να αποκτήσει μια έκδοση επιδόσεων της Gazoo Racing όπως το σκληροπυρηνικό GR Yaris σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεγχος της εταιρείας.

Όπως παραδέχθηκε απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων ο Sean Hanley, υπεύθυνος marketing της Toyota Australia, δεν υπάρχουν σχέδια για ένα GR Yaris Cross - τουλάχιστον από όσο γνωρίζει. Οι δηλώσεις έγιναν στα πλαίσια της παρουσίασης του Yaris Cross στην Αυστραλία, σε μια αγορά που το GR Yaris έκανε πρεμιέρα σε τιμή κάτω του κόστους για ορισμένα κομμάτια τα οποία έγιναν ανάρπαστα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Toyota Yaris Cross [video]

Οι εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της κατηγορίας B-SUV είναι κάτι που ανθίζει σταδιακά, καθώς μετά από το Ford Puma ST θα ακολουθήσει και το Hyundai Kona N. Δεν ξέρουμε αν στο μέλλον η Toyota αναθεωρήσει τις απόψεις της αλλά προς το παρόν προσφέρει μόνο αξεσουάρ της Gazoo Racing για το Yaris Cross που του χαρίζουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που είναι δημιουργία του KDesignAG, βλέπετε πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα υποθετικό GR Yaris Cross.

[Πηγή: CarAdvice μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube