Toyota Yaris Cross με αξεσουάρ της Gazoo Racing

Toyota Yaris Cross με αξεσουάρ της Gazoo Racing

Το B-SUV της Toyota αποκτά πιο επιθετική εμφάνιση εμπνευσμένη από τους αγώνες.

Η Gazoo Racing (GR) έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Toyota καθώς μετά από το GR Yaris, η γκάμα της αναμένεται να εμπλουτιστεί με σπορ εκδόσεις των Corolla, CH-R και Hilux, αλλά και τον διάδοχο του GT86. Εκτός όμως από τα πραγματικά σπορ μοντέλα, το τμήμα προσφέρει και μια πλούσια συλλογή από αξεσουάρ για τα μοντέλα της Toyota - ανάμεσα στα οποία και το ολοκαίνουριο Yaris Cross.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Toyota Yaris Cross [video]

Ο κατάλογος περιλαμβάνει μαύρες ζάντες 18", προσθήκες στον εμπρός προφυλακτήρα και πάνω από τα μαρσπιέ, διπλές απολήξεις της εξάτμισης, λασποτήρες σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα, φιμε κρύσταλλα για τα πίσω παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ, κάλυμμα για τον χώρο αποσκευών καθώς και πλαίσιο πινακίδας από ανθρακονήματα.

Toyota Yaris Cross

Εκτός από τις αισθητικές προσθήκες, το Yaris Cross δεν έχει αλλαγές στα μηχανικά μέρη όπου βρίσκουμε το υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς της Toyota (τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων, δύο ή τρεις ηλεκτροκινητήρες και μια μπαταρία ιόντων λιθίου) με συνδυαστική απόδοση 116 PS. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω του ηλεκτρικού συστήματος AWD-i intelligent all-wheel drive.

Δε γνωρίζουμε αν η Gazoo Racing σκοπεύει να παρουσιάσει στο μέλλον και μια πραγματικά "καυτή" έκδοση του Yaris Cross η οποία θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το επερχόμενο Ford Puma ST.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube