Subaru BRZ Premium Sport στην Ιαπωνία με πινελιές STi

Subaru BRZ Premium Sport στην Ιαπωνία με πινελιές STi

Μια ειδική έκδοση του Subaru BRZ με πλούσιο εξοπλισμό και πιο σπορ αισθητική διατίθεται στην ιαπωνική αγορά.

Όσοι θέλουν κάτι πιο ξεχωριστό από το ήδη πλούσια εξοπλισμένο Subaru BRZ Premium της ιαπωνικής αγοράς θα μπορούν πλέον να επιλέξουν το BRZ Premium Sport. Δεν έχει αλλαγές ουσίας, έχει όμως τα ροζ σηματάκια της STi που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για αρκετούς φαν της φίρμας.

Το Subaru BRZ Premium Sport θα διατίθεται σε αρκετά εξωτερικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το μπλε WR Blue Mica που χαρακτήριζε ανέκαθεν τα γρήγορα Subaru. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ξεχωρίζει από τις μαύρες 17άρες με τα σηματάκια της STi και τους μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες.



Στο εσωτερικό τη διαφορά κάνει το καφέ δέρμα υψηλής ποιότητας στα καθίσματα, στις πόρτες και στο τιμόνι. Το κάλυμμα του πίνακα οργάνων είναι επενδεδυμένο με alcantara και το τμήμα του ταμπλό εμπρός από τον συνοδηγό έχει φινίρισμα ανθρακονημάτων. Στο μπουτόν εκκίνησης υπάρχει πλέον το logo της STi.



Παρά το σπορ παρουσιαστικό του, ο κινητήρας του Subaru BRZ Premium Sport δεν αποδίδει ούτε ένα παραπάνω άλογο από τα 200 PS με τα οποία τον γνωρίσαμε και στην Toyota GT86. Θα διατίθεται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο, αμφότερα με έξι σχέσεις.



[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube