Νέο Subaru BRZ STI προ των πυλών

Νέο Subaru BRZ STI προ των πυλών

Φωτογραφίες-teaser προαναγγέλλουν ότι το εκρηκτικό Subaru BRZ STI βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Το μελλοντικό Subaru BRZ STI βρίσκεται υπό εξέλιξη ;όπως συνάγεται από μερικές κρυπτικές φωτογραφίες του δημοσιοποιήθηκαν στο γιαπωνέζικο site της Subaru.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα εικονικό ροζ σήμα STI στη μάσκα και ένα δεύτερο σήμα σε μια χρωμέ διακόσμηση σε αεραγωγό στο εμπρός φτερό.

Η Subaru δεν αποκάλυψε άλλες πληροφορίες για το BRZ STI, αλλά ο Tetsuya Tada, υπεύθυνος του προγράμματος, δήλωσε σε συναδέλφους μας στο Autocar ότι η πιθανότητα μηχανικής υπετροφοδότησης υφίσταται. Ωστόσο, απέκλεισε τη χρήση τούρμπο, επικαλούμενος δυσκολίες συμβατότητας. Αναφορές στο ίντερνετ υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Tetsuya Tada μελετά και τη χρήση ενός συστήματος KERS.

Επίσης έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στις αναρτήσεις, κάτι καθόλου περίεργο αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα που ήδη είναι διαθέσιμες από την TRD.

Η Subaru αναμένεται να επέμβει και στο στιλ του BRZ STI, με ένα πιο επιθετικό body kit και πίσω πτέρυγα εμπνευσμένη από το αυθεντικό Subaru BRZ STI Concept που είδαμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2011 και που βλέπετε και στη photo gallery.

[Πηγή sti.gp]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube