Subaru BRZ: Πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου [video]

Subaru BRZ: Πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου [video]

Το πισωκίνητο σπορτσκαρ της Subaru βρίσκεται προ των πυλών.

Η Subaru δημοσίευσε ένα βίντεο teaser για τη νέα γενιά του BRZ ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρεμιέρα του που θα γίνει διαδικτυακά στις 18 Νοεμβρίου.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, τα φώτα του BRZ θα έχουν επιθετικό σχήμα ενώ παρόμοια αναμένεται να είναι και τα φανάρια του συγγενικού Toyota GR 86. Το καπό έχει έντονα νεύρα και η σιλουέτα θυμίζει τον προκάτοχό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota GR86: Ο διάδοχος του GT86 με περισσότερη δύναμη

Πιθανή πλατφόρμα στην οποία θα βασίζονται οι διάδοχοι των GT86 και BRZ είναι η μια έκδοση της νέας GA-B (Toyota) που φιλοξενεί και το νέο Yaris, καθώς ο σπονδυλωτός χαρακτήρας της επιτρέπει αυξομείωση των διαστάσεων και η χαμηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, τα φαρδύτερα μετατρόχια και η πίσω ανάρτηση (που μπορεί να είναι πολλαπλών συνδέσμων) κάνουν πιθανό το σενάριο ενός σπορ μοντέλου.

Ο κινητήρας πιθανότατα θα προέρχεται από την Subaru και θα είναι τετρακύλινδρος boxer 2,4 λίτρων με απόδοση κοντά στους 220 PS και τα 240 Nm. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ακολουθώντας πιστά τη συνταγή της προηγούμενης γενιάς με χαμηλό βάρος και δυναμική οδική συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο teaser εδώ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube