Στη Γενεύη η έκδοση παραγωγής του Opel Adam Rocks [video]

Στη Γενεύη η έκδοση παραγωγής του Opel Adam Rocks [video]

Η νέα έκδοση του Adam εκτός από περιπετειώδη εμφάνιση διαθέτει και ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή

Το πρωτότυπο Opel Adam Rocks είχε προκαλέσει αίσθηση στην περσινή έκθεση της Γενεύης και φέτος στην ίδια πάλι έκθεση η Opel θα μας παρουσιάσει επίσημα την έκδοση παραγωγής.

Το νέο Opel Adam Rocks συνδυάζει τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός crossover και την αίσθηση «ελευθερίας» που προσφέρει ένα ανοιχτό αυτοκίνητο σε ένα πακέτο αυτοκινήτου πόλης (3,74 m). Οι διαφορές του σε σχέση με την απλή έκδοση του μοντέλου εντοπίζονται στους άβαφους προφυλακτήρες διαφορετικής σχεδίασης, στα προστατευτικά πλαστικά των θόλων, στην αυξημένη κατά 15 mm απόσταση από το έδαφος και στην ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή που ανοίγει μέχρι την πίσω κολώνα. Η οροφή ανοίγει σε 5 sec ενώ, δεν επηρεάζει καθόλου την σχεδίαση της πίσω πόρτας και την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι τροχοί των 17”, έξτρα 18”, και οι διάφοροι συνδυασμοί χρωμάτων του αμαξώματος. Στην νέα χρωματική παλέτα του Adam για το 2014, προστέθηκε ειδικά για το Rocks ένα έντονο κίτρινο χρώμα «Goldbusters», φτάνοντας τις διαθέσιμες επιλογές στα 18 χρώματα αμαξώματος. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τα έξι χρώματα οροφής και τα τρία της υφασμάτινης οροφής, οι δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Opel Adam Rocks είναι ακόμα περισσότερες.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις και αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων IntelliLink με έγχρωμη οθόνη αφής 7” και εφτά ηχεία, πλήρως συμβατό με Android και Apple iOS.

Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του νέου niche αστικού crossover της Opel είναι οι γνωστοί 4κύλινδροι ατμοσφαιρικοί 1.2 και 1.4, καθώς και ο νέος 1.0 ECOTEC DIT με 90 ή 115 ίππους που παρουσιάστηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα για όλη την γκάμα του Adam.

Η παραγγελίες του νέου Opel Adam Rocks θα ξεκινήσουν νωρίς το καλοκαίρι, με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται προς το τέλος του.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube