Νέο crossover Opel Adam Rocks στη Γενεύη

Νέο crossover Opel Adam Rocks στη Γενεύη

Το πρωτότυπο Adam Rocks διευρύνει και «σκληραίνει» την γκάμα του μίνι της Opel.

Ένα πρωτότυπο crossover βασισμένο στο μίνι Adam αποκάλυψε η Opel με τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα, λίγες μόλις ημέρες πριν το αυτοκίνητο παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο.
Ο κατασκευαστής από το Ρίσελσχάιμ περιγράφει το Opel Adam ως ένα αστικό μίνι crossover. Σε σχέση με την έκδοση παραγωγής του Adam, το σασί του πρωτότυπου Adam Rocks έχει ψηλώσει 1,5 πόντο, ενώ φούσκωσε κατά δύο πόντους.
Τα σκίτσα δείχνουν το Adam Rocks θα φορά σκληρές επενδύσεις στα φτερά και στους προφυλακτήρες, με τους τελευταίους να ενσωματώνουν γλίστρες αλά 4x4 και μπούκα εξάτμισης στο κέντρο.
Το Adam Rocks θα έχει επίσης υφασμάτινη πτυσσόμενη οροφή, παρόμοια με αυτή των Citroën DS3 Cabrio και Fiat 500C. Πηγές από την Opel επιβεβαίωσαν πρόσφατα στο Drive ότι και ένα Adam Cabrio βρίσκεται στη φάση της εξέλιξης. Η Opel λέει ότι το νέο πρωτότυπο δίνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στη ήδη τεράστια δυνατότητα εξατομίκευσης του Adam.
«Με πιο mucho ντιζάιν από οποιοδήποτε άλλο Adam, το Rocks δείχνει την τεράστια δυνατότητα εξατομίκευσης που έχει ο στιλάτος νεοφερμένος μας. Συνδυάζει την ανθεκτικότητα ενός crossover με τη φρεσκάδα της οδήγησης ενός κάμπριο», είπε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Opel, Μάλκολμ Γουόρντ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube