Η Opel παρουσιάζει την νέα παλέτα χρωμάτων του Adam με ένα διαφορετικό τρόπο

Η Opel παρουσιάζει την νέα παλέτα χρωμάτων του Adam με ένα διαφορετικό τρόπο

Το Opel Adam υποδέχεται την νέα χρονιά με νέα χρώματα και δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το Opel ADAM υποδέχεται την νέα χρονιά με πέντε νέες αποχρώσεις αμαξώματος, τέσσερεις νέες για την οροφή, νέα γκάμα διακοσμητικών ένθετων και νέες επενδύσεις καθισμάτων που προσφέρουν στο niche αυτοκίνητο πόλης ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Τα νέα χρώματα αμαξώματος είναι ασημί “Silverwalker”, σκούρο καφέ “M. Darkside”, μπλε “Let it Blue”, lime πράσινη “Dancing Green” και γκρι “Pink-Kong” ενώ 3 από αυτές (σκούρα καφέ, lime πράσινο και έντονη μπλε) διατίθενται ως αποκλειστικές αποχρώσεις οροφής. Επιπρόσθετα προσφέρονται, έξι νέες επενδύσεις καθισμάτων, πέντε νέα ένθετα διακοσμητικά εσωτερικού, μία νέα επένδυση ουρανού, τέσσερις νέες αποχρώσεις εσωτερικού καθρέπτη, τρεις νέες αποχρώσεις μπάρας λογοτύπου εμπρός και μια σειρά από νέα εξωτερικά διακοσμητικά αναβαθμίζουν περαιτέρω τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Για να προωθήσει όμως η Opel την νέα χρωματική παλέτα και τις νέες δυνατότητες εξατομίκευσης του ADAM επιστράτευσε φαντασία και μινιατούρες του ADAM σε κλίμακα 1:43. Στα πλαίσια ενός μοναδικού project, ο φωτογράφος Axel Wierdemann από το Wiesbaden μετέτρεψε το ADAM σε πρωταγωνιστή. Με μια πρωτότυπη και δημιουργική προσέγγιση φωτογράφησε το ADAM στην πιο δημοφιλή μορφή του ως παιχνίδι παρέα με χαρακτήρες στην ίδια κλίμακα διαστάσεων. Αντί όμως να λάβουν όλα αυτά χώρα σε ένα στούντιο, επιλέχθηκαν εξωτερικοί χώροι που προσεγγίζουν καλύτερα το φυσικό περιβάλλον του ADAM. Η ιδέα ήταν να εκμεταλλευτούν την καθημερινότητα, να παίξουν με τις τοποθεσίες, το αυτοκίνητο και τους χαρακτήρες, ενώ προτίμησαν μηχανικές τεχνικές αντί τύπου photoshop για να αναδείξουν τη ζωή ενός ADAM.

Τα υπό κλίμακα 1:43 Opel ADAM πρωταγωνιστούν στο σκηνικό που προσέφεραν ο ποταμός Ρήνος και ο κεντρικός σταθμός του Wiesbaden. Στόχος του φωτογραφικού project του Axel Wierdemann με πρωταγωνιστή το ADAM ήταν η δημιουργία ενός νέου κόσμου εικόνων που όμως θα παρέμενε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικός και αυθεντικός γίνεται. Ο Wierdemann φωτογράφισε συμβατικές μινιατούρες και χαρακτήρες από μικρή απόσταση και με μεγάλη διάρκεια διαφράγματος, παίζοντας δυνατά με απλά αλλά πολύ ευφυή εφέ φωτισμού. Μικρά καθημερινά αντικείμενα μεταμορφώνονται ώστε να παίξουν εντελώς διαφορετικούς ρόλους. Για παράδειγμα, ένα ξυλάκι παγωτού μεταμορφώνεται σε σανίδα καταδύσεων σε πισίνα, ενώ κινηματογραφικά εισιτήρια δημιουργούν ένα τέλειο κόκκινο χαλί μπροστά από ένα εντυπωσιακό φόντο. Οι φωτογραφίες δίνουν την εντύπωση ότι έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικές εποχές και χώρες ενώ το σκηνικό στήθηκε κοντά στην κατοικία του φωτογράφου στην περιοχή Rhine-Main, πολύ κοντά στην έδρα της Opel στο Rüsselsheim.

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube