Scoop: Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Giulia 2016;

Scoop: Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Giulia 2016;

Ένα πρωτότυπο που πιθανότατα κρύβει κάτω από το καμουφλάζ την Alfa Romeo Giulia 2016 απαθανατίστηκε σε δοκιμές.

Αυτό το πρωτότυπο είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα από τα μουλάρια της νέας Alfa Romeo Giulia που θα κάνει το στατικό παγκόσμιο ντεμπούτο της στις 24 Ιουνίου στην Ιταλία και το DRIVE θα είναι εκεί.

Η νέα Giulia 2016 αποτελεί την αντικαταστάτρια της Alfa Romeo 159 και θα είναι κατά τι μικρότερη από τη Maserati Ghibli με την οποία θα μοιράζεται πολλά στοιχεία. Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι προφανές ότι είναι Alfa με το περίγραμμα της ασπίδας στη μάσκα να είναι όμως άδειο.

Τα εμπρός φανάρια είναι καμουφλαρισμένα, κάτι που δείχνει ότι μάλλον είναι αυτά του αυτοκινήτου παραγωγής, αντί των μη καμουφλαρισμένων που ήταν της Ghibli και έχουμε δει μονταρισμένα σε άλλα «μουλάρια» πάλι αλά Ghibli στο παρελθόν.  

Η νέα Alfa Romeo Giulia 2016, που ακόμη δεν είναι σαφές αν θα ονομάζεται έτσι, για την ώρα έχει κωδική ονομασία «Tipo 952». Η γκάμα των μοτέρ που γνωρίζουμε από διαρροές μέχρι στιγμής αποτελείται από τρεις βενζινοκινητήρες: 1.800 cc τούρμπο με 240 PS, 1.800 cc διτούρμπινος με 300 άλογα και 3λιτρος διτούρμπινος V6 με μέγιστη ισχύ από 520 έως 550 PS. Προφανώς στην γκάμα θα υπάρχουν και ντίζελ με χωρητικότητα δύο λίτρα και απόδοση 175 PS για το μονοτούρμπινο και πάνω από 220 PS για το διτούρμπινο, αλλά και 3λιτρος V6 με 275 PS. Βέβαια, υπάρχει στα σκαριά και μια νέα γκάμα μοτέρ για την οποία μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα, καθώς αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του 5ετούς προγράμματος ανάταξης της Alfa.

[Πηγή φωτογραφίας Ferd ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube