Πρώτο teaser για το ηλεκτρικό Air της Lucid [video]

Πρώτο teaser για το ηλεκτρικό Air της Lucid [video]

Με αναμενόμενο ντεμπούτο στο New York International Auto Show 2020, τον Απρίλιο, η έκδοση παραγωγής του Lucid Air «αποκαλύπτεται» με ένα πρώτο teaser.

Lucid Air teaser video screenshot

Ύστερα από μια δύσκολη αρχή, η Lucid πολλαπλασίασε τον αριθμό των ανακοινώσεων τους τελευταίους μήνες. Κοντά στην παραγωγή πλέον, η ανταγωνιστική φίρμα της Tesla πρόκειται να αποκαλύψει την τελική έκδοση της ηλεκτρικής μπερλίνας της, την οποία και ανακοινώνει μέσω ενός πρώτου teaser. Αισθητικά, φαίνεται πολύ κοντά στο πρώτο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πριν από τρία χρόνια.

Από την τεχνική πλευρά, ο κατασκευαστής θα πρέπει να έχει επικαιροποιήσει το μοντέλο για το οποίο έχει ήδη δώσει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της έκδοσης παραγωγής. Αυτή θα ενσωματώνει ένα σύστημα 900 βολτ και θα πετυχαίνει πάνω από 600 km αυτονομίας σε μια φόρτιση, αλλά η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε το ηλεκτρικό Lucid Air να πιάνει τα 350 km/h σε δοκιμές εξέλιξης [videos]
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Lucid Air των 1.000 PS πιάνει 378 km/h [video]

Στην παραγωγή τέλος του ’20
Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lucid θα ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα εφέτος σε εργοστάσιο με έδρα την Arizona. Πέρα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη, όπου ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει τις κρατήσεις από τα τέλη Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Electrek, οι πρώτες εκδόσεις του αυτοκινήτου θα βασίζονται σε μια έκδοση περιορισμένη παραγωγής. Ονομάζεται «Dream Edition», θα πρέπει να αποδίδει περίπου 1.000 ίππους και θα τιμάται πάνω από 100.000 δολάρια.

Για όλες τις λεπτομέρειες, ραντεβού τον Απρίλιο στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube