Πρεμιέρα για το VW Beetle Dune

Πρεμιέρα για το VW Beetle Dune

Λίγες μέρες πριν την έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, επισημοποιείται η ειδική έκδοση του Beetle

Πολλές φορές είχαμε δει προτάσεις και ιδέες γύρω από ένα υπερυψωμένο τετρακίνητο Beetle, όμως πάντα έμεναν στα σχέδια. Σε μια προσπάθεια να συνδέσει την ιστορία του αγωνιστικού Σκαραβαίου Baja με τις σύγχρονες εκδόσεις, η VW παρουσίασε την έκδοση Baja Dune. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τονισμένη έκδοση του Beetle, με χαρακτηριστική off road σχεδίαση, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και με 9 νέους χρωματικούς συνδυασμούς που δίνουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες προσωποποίησης. 
 
Φυσικά, όσοι προσμένουν μια πραγματικά σκληροτράχηλη έκδοση μάλλον θα απογοητευθούν. Το Beetle Dune έχει τροχούς 18 ιντσών, έχει κίνηση στους εμπρός τροχούς και είναι υπερυψωμένο μόλις κατά 10mm. Περισσότερο βάρος πέφτει στον περιπετειώδη χαρακτήρα, με τις πλαϊνές διακοσμητικές λωρίδες και το χαμηλό κομμάτι του εμπρός προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει για την μεγάλη αεροτομή, τον προφυλακτήρα νέας σχεδίασης και τα νέα πίσω φώτα LED. Οι εκδόσεις Cabriolet θα είναι με υφασμάτινη οροφή soft top, σε μαύρο χρώμα. 
 
Το VW Beetle Dune θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες βενζίνης και δυο πετρελαίου. Συγκεκριμένα, θα είναι ο 1.2 TSI 105 ίππων, 1.4 TSI 150 ίππων, ο 2.0 TSI 220 ίππων, καθώς και o 2.0 TDI με 110 και 150 ίππους. Οι τιμές του στην γερμανική αγορά θα ξεκινούν από τα €23.625 για την έκδοση Coupe και από €27.800 για την έκδοση Cabriolet
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube