Πώς θα σας φαινόταν μια Alfa Romeo Giulia GTA Coupé;

Πώς θα σας φαινόταν μια Alfa Romeo Giulia GTA Coupé;

Ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας δείχνουν έναν απαγορευμένο καρπό.

Είναι αλήθεια πως η παρουσίαση της Alfa Romeo Giulia GTA - έστω και ως έκδοση περιορισμένης παραγωγής - εμψύχωσε τους φίλους της ιταλικής φίρμας, όμως πως θα σας φαινόταν μια αντίστοιχη αλλά δίπορτη Giulia GTA Coupé;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει ο Ρώσος Aksyonov Nikita με δύο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Behance. Η αλήθεια είναι πως παρόλο του ότι γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να κατασκευαστεί ποτέ, η coupé σιλουέτα ταιριάζει γάντι με τον χαρακτήρα της Giulia GTA και το επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο από ανθρακονήματα.

Alfa Romeo Giulia GTA Coupe rendering

Το υποθετικό μοντέλο θα ήταν άμεσος ανταγωνιστής των BMW M4 και Mercedes-AMG C 63 Coupé, όμως το υψηλό κόστος εξέλιξης του δίθυρου αμαξώματος θα ήταν απαγορευτικό για το μικρό μερίδιο πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας. Εξάλλου η υφιστάμενη γκάμα της τετράθυρης Giulia καλύπτει και με το παραπάνω τις όποιες ανάγκες του αγοραστικού κοινού που στρέφεται όλο και περισσότερο στα SUV και τις αντίστοιχες εκδόσεις επιδόσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε εικόνα μιας δίπορτης έκδοσης της Giulia, καθώς το καλοκαίρι του 2018, η ίδια η Alfa Romeo δημοσίευσε ένα σκίτσο-teaser της GTV. Τελικά τα σχέδια για παραγωγή του ιταλικού coupé ακυρώθηκαν με το νέο πλάνο που ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2019 να κάνει λόγο για μικρότερη και πιο στοχευμένη γκάμα (3 SUV και 1 σεντάν).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλες οι Alfa Romeo GTA που αγαπήσαμε

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube