BMW M4 Edition ///M Heritage

BMW M4 Edition ///M Heritage

Επετειακή έκδοση της M4 διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό 750 μονάδων.

Η BMW ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση της M4 Coupe με το όνομα Edition ///M Heritage η οποία συνοδεύει το μοντέλο προς τη δύση της καριέρας του πριν αντικατασταθεί από τη νέα γενιά.

BMW M4 Edition ///M Heritage

Η έκδοση Edition ///M Heritage θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις αποχρώσεις Laguna Seca Blue (μπλε), Velvet Blue (μωβ) και Imola Red (κόκκινο). Η ανθρακονημάτινη οροφή θα φέρει τρεις ρίγες στα χρώματα του τμήματος BMW M, ενώ οι  σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος έχουν διάμετρο 20"

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέα δερμάτινα καθίσματα M με διχρωμία που ταιριάζει με την απόχρωση του αμαξώματος, ραφές που κάνουν αντίθεση και ανοίγματα στις πλάτες. Το έμβλημα Edition ///M Heritage είναι ραμμένο στα προσκέφαλα των καθισμάτων ενώ το συναντάμε στο ταμπλό και τα πατήματα των μαρσπιέ μαζί με τον αριθμό "1/750".

BMW M4 Edition ///M Heritage

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός εξακύλινδρος κινητήρας 3,0 λίτρων με τεχνολογία M TwinPower Turbo που αποδίδει 450 PS και 550 Nm ροπής, όπως και στην M4 με το Competition Package.

Η BMW M4 Edition ///M Heritage θα κάνει πρεμιέρα στην πίστα του Eifel, στα πλαίσια του αγώνα DTM στις 13-15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Απριλίου 2020 σε περιορισμένο αριθμό 750 μονάδων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube